Žuta emajlna mješavina

Ovdje ste već vidjeli u Savjetima da je Chanel još jednom odlučila uložiti u upečatljivi lak u noktima u boji kako bi pokrenula modu širom svijeta. A kako bi Mimosa lak za nokte trebao potrajati ovdje, jedna je mogućnost ulaganje u nacionalne verzije hopscotcha. Neke od naših prijedloga:

Iako su lijepe, neke su svjetlije, druge intenzivnije, s malo bisernog efekta ili samo sjajnim prekrivačem. Dakle, kako bismo došli do Chanel Mimosa efekta, koji se može definirati kao meko žuto s lagano bisernim dodirom, odlučili smo isprobati malo miksa.


Odabrali smo Yellow Pop Art Colorame kao bazu i kako bismo mu dali biserni dodir, pomiješali smo Cajá Manga da Impala.

Priznajem da je to bio jedan od najkompliciranijih miksa. Već jesam i trebalo je puno strpljenja da se nanese, ukloni višak i očisti kutove.


Pop art Colorama dio je linije Single Layer. Unatoč tome, volim dvaput ići na savršeno pokrivanje i bez tih tragova četkicama. Kako je Cajá Manga tanja, jedan je sloj bio dovoljan.

Usporedba rezultata mješavine Yellow Pop Art + Caja Manga i Chanelove Mimoze:


Jeste li čuli za nokte od vlakana? Otkrijte koliko žena profitira od poznatih vlaknastih noktiju, stječući veliku klijentelu i povećavajući dohodak kućanstva tečajem vlaknastih noktiju. Ova se tehnika pretvorila u vrućicu u SAD-u, a sada je vrlo uspješna u Brazilu. Želim naučiti kako sada raditi nokte od vlakana

Žuti lak za nokte možda neće svima ugoditi, ali tko se ne boji usuditi, može se bez greške kladiti u miks.

Jeste li svoj žuti miks inspirirali Chanel lakom za nokte? Recite nam o Twitteru iz savjeta!

Na Kraj Sela Žuta Kuća - Decije Pesme | HeyKids - Pesme Za Decu (Kolovoz 2022)


  • Lak za nokte, ruke i stopala, nokti
  • 1,230