Čista šminka

Šarena šminka, s mješavinama boja, jakim tonovima i najnapućenijim verzijama, s puno crnih i zadimljenih očiju. Da bi izgledale lijepo, žene ulažu u bezbroj kombinacija šminke.

Ali, povremeno je dobro varirati. Sjajna opcija, čak i za najmanje odvažne, je ulagati u novac šminka s diskretnim i mekim tonovima.


čista šminka Daje zdrav izgled i bez puno naklonosti ženskom licu. Osim što je vrlo praktičan za upotrebu, može se koristiti i danju i noću i u bilo kojoj prilici.

Savjet za pripremu a čista šminka Odlučuje se za meke nijanse smeđe, nude, ružičaste i breskve. Preferirajte neprozirne dnevne sjene i prozirne i osvjetljavajuće sjene za upotrebu noću.

Kako napraviti čistu šminku

u šminku očistitePrvo trebate istisnuti kožu i ravnomjerno je istrljati bazom, puderom i korektorom na nijansi kože.


Oči ne bi trebale biti preteške pa nanesite meku nijansu neprozirnog ili prozirnog učinka. Zatim prođite smeđu olovku u blizini trepavica i na vrhu očiju i za kraj, masku za trepavice.

Na jagodice nanesite rumenilo lagano, samo za zdrav dodir. Ovisno o vašem tonu kože, odaberite nijanse koje su blizu izgarane ružičaste ili breskve. Na usnama koristite ružičasti ruž s nijansama usta ili nude.

Savjet za postizanje ljepšeg efekta čista šminka, je koristiti malo iluminatora na jagodici i odmah ispod obrva.

Vodootporna šminka | Test pod vodom (Siječanj 2022)


  • Šminkajte
  • 1,230