Erotske igre: šalice i proizvodi za zagrijavanje

Početna> iStock

Unatoč tabuu koji i dalje postoji kada govorimo o seksu, zdravo je istražiti druge horizonte kada je riječ o seksualnom životu. Često padnemo u rutinu i prestanemo tražiti nove senzacije, a tu dolaze i erotske igre kako bi ponovno otkrile uzbudljivu stranu veze.

Postoji mnoštvo opcija i svaka erotska igra želi potaknuti jedinstvena osjetila, zagrijavajući raspoloženje između para. Neki nose pribor, drugi trebaju samo maštu. Odmah ubijte znatiželju i pogledajte primjere u nastavku.


Indeks sadržaja:

  • 10 erotskih igara kako bi odnos bio još topliji
  • 6 erotskih igračaka za dvoje

10 erotskih igara kako bi odnos bio još topliji

1. Strip kviz

Pokušajte napraviti male kartice s pitanjima koja se odnose na vaš život i brinite o poteškoći u odgovoru. Od početka možete uključiti mekša pitanja, poput "koji je datum našeg prvog sastanka?" I potražiti začinjena pitanja tijekom igre, poput "koji je moj najveći fetiš". Kad druga osoba krivo odgovori, skida komad odjeće. Ako ona ispravno shvati, ti si taj koji je dobije. Igra se nastavlja sve dok oba (ili oboje!) Ne nose ništa drugo.

2. Seksi slova

Ova je igra dostupna jer se može napraviti s posebno erotskim palubama ili s onim što već imamo kod kuće. Igra se usredotočuje na korištenje karata kao definiranja položaja ili seksualnih činova. Za igranje morate zajedno odlučiti što svaka karta predstavlja. Kraljica može primjerice predstavljati poljubac na vratu, ili svako odijelo može značiti neku začinjenu praksu. Igra se može igrati nekoliko puta, a svaki krug definira neku vrstu milovanja.


Pročitajte i: Savjeti otporni na gluposti za pripremu romantične i tople večeri

3. Sedam minuta u raju

Igra je osmišljena tako da vi i vaš partner potrošite sedam minuta svaki da se potaknete. Jedino je pravilo da, dok vaš partner treba vremena da vas uzbudi, drugi bi trebao pokušati ostati miran, ne dajući se zavođenju. Zatim mijenjate položaje i pratite igru ​​u onoliko krugova koliko želite (i držite).

4. Lov za blagom

Prijedlog je kupiti različite erotske proizvode, poput gelova, vibratora i drugih stimulansa, te odabrati dan koji će ih odvojiti od kuće ili sobe. Kad se sastanete, trebali biste potražiti igračke koje je vaša ljubav skrivala i obrnuto. Svaki novi pronađeni predmet potrebno je isprobati zajedno, zagrijavajući raspoloženje. Također je vrijedno nadopuniti igru ​​slanjem tekstualnih tragova tijekom dana igranja.


5. Izazov za položaje

Drugi način istraživanja novih iskustava je predlaganje izazova stavova. Djeluje sasvim jednostavno: svaki imenuje ili zapisuje neke seksualne položaje koje bi želio isprobati, a kartice miješa u lijepu posudu. U noći odabranoj za šalu, prikucat ćete položaj i testirati ga na krevetu. Varijacija igre je korištenje knjiga koje sadrže različite položaje, pa samo nasumično otvorite stranicu i istražite!

6. Istina ili usud

Ovo je prilagođena verzija te igre koju su mnogi igrali u djetinjstvu. Radi s bračnim parom koji drugi nudi prijedloge: istinu ili posljedicu? Ako vaša ljubav odabere istinu, cool stvar je postavljati pitanja o vezi, a može čak i o seksualnim sklonostima. Ako je izbor posljedica, predložite erotske postupke koje želite primiti. Osim što uživate, ova igra vam pomaže da bolje upoznate svoje srodne duše.

7. Erotske kockice

Ovo je jedna od najpoznatijih erotskih igara. Za njega će vam trebati samo jedan ili više podataka. Najčešće je koristiti erotske kockice, koje nose različite seksualne činove na svakom licu, ali također je moguće prilagoditi uobičajene kockice za igru ​​jednostavnim definiranjem onoga što će svaki broj kockica predstavljati. Na taj ćete način baciti kockice da definirate čin? poljupci, zagrljaji, masaže? i na kojem dijelu tijela. Kako o tome da nastavite sa igranjem dok milovanja ne postanu puna?

Pročitajte i: Nedostatak seksualne želje: Mogući uzroci i kako se zaobići

8. Seks ploča

Sa svakom novom pozicijom vašeg lika na ploči definirat će se radnja. Svaka mora sadržavati erotski sadržaj, u rasponu od lakših do smjelijih. Postoji nekoliko vrsta ladica, svaka s prijedlozima za jedinstvene prakse i aktivnosti koje će potaknuti nove horizonte u seksualnom životu. Upravo u ovakvim igrama zadovoljstvo i zabava poprimaju novo značenje!

9. Jenga za odrasle

Par će se podijeliti kako bi uklonio komad iz seta. Svaki komad mora biti pažljivo uklonjen kako kula ne bi pala, baš kao u tradicionalnoj igri.Razlika je u posljedici: tko prvi spusti toranj, podliježe željama druge osobe. Kao i u prethodnim igrama, u prvoj je igri moguće završiti ili nastaviti sve dok obje nisu zadovoljne. U ovom slučaju, bonus je što njih dvoje mogu pratiti koliko komada su uzeli i koristiti ovaj broj kao parametar za definiranje koliko minuta svaki? trebalo bi trajati.

10. Pogodi igru

Ovdje je cilj testirati različite senzacije koje se mogu zaoštriti na oči. Upotrijebite predmete poput perja, leda, cvijeća i svile i zamolite osobu da pogodi što se događa na vašoj koži. Također možete koristiti hranu kao što su čokolada, med, jagode i šlag, što partnera nanjuši ili konzumira izravno iz nekog dijela vašeg tijela. Vrijedno je nagađati kojim se dijelom tijela dodiruje, koja se hrana prezentira ili koji se objekt osjeti.

6 erotskih igračaka za dvoje

Kako biste se bolje pripremili za igru, evo izbora igračaka kojima je početak rada u ovom začinjenom svijetu igara lak.

  1. Deko s vrućim cvijećem Kama Sutra u trgovini Libido
  2. Kit fetiš u Hot Sexshopu
  3. Utakmica s kartaškim igrama u Imaginariumu
  4. Zagri papriku u Imaginariju
  5. Podaci o ljubavi u trgovini Libido
  6. Kokanski prsten sa stimulatorom klitorisa, ekskluzivni seks

Sada samo napunite košaricu i zadivite se što ove erotske igre mogu učiniti za vas. Ne gubite vrijeme!

Pročitajte i: Predigra: 30 savjeta za pružanje i osjećaj ugode

Čak i ako je život para već nevjerojatan, upravo se ovim igrama može izmaknuti rutini i otvoriti um novim opcijama i senzacijama. Istražite erotske igre bez straha od zabave i zapamtite: važno je da su obje udobne i zadovoljne.

Metabolism with Traci and Georgi (Kolovoz 2022)


  • Veze, seks
  • 1,230