4 načina da ne zakasnite

Probudite se u 6:30, aktivirate? Snooze efekt? telefon i daje sebi još pet minuta u krevetu. Zatim ustaje, presvlači se, opere zube i brzo se šminka, proguta nešto i pogleda svoj sat: 8 sati! Jeste kasni, Opet. Ali gdje je završilo vrijeme koje je ovdje bilo?

Mnogi od nas svakodnevno imaju isti osjećaj. I to ne samo ujutro, već tijekom cijelog dana, pokušavajući ispuniti raspored bilo kojeg ranije zakazanog sastanka. Utisak imamo da nam danas sve pomaže da uvijek kasnimo. Kaotičan promet, san koji nije aktuelan, duge linije u bankama, pekarama, restoranima, nedostatak parkinga. Ne možemo nadoknaditi izgubljeno vrijeme i točnost igra se za udarac iz kuta.

Ali je li moguće stići na vrijeme, kako na poslu, tako i bilo kakvih kompromisa. Da biste joj pomogli da se organizira i izbjegne kašnjenja, pokušajte sa sljedećim stavovima.


1? Poštuj san

To se posebno odnosi na to da se ne zaobilazi sate u profesionalnom okruženju. Pokušajte poštivati ​​razdoblje spavanja tako što ćete se dovoljno naspavati da se ne osjećate odmarali i ne zaspite se? u krevet ujutro. Ovo će vam pomoći da bolje iskoristite vrijeme koje ste izdvojili za pripremu i organiziranje stvari prije nego što krenete iz kuće.

2? Probudite se ranije

Nema potrebe previše aktivirati alarm, možda ćete se iznenaditi ogromnom razlikom što 10 ili 15 minuta može napraviti u jutarnjoj rutini. Naravno, da biste se rano probudili bez umora trkača kasnog noćnog maratona, također morate rano odlaziti u krevet, održavajući na taj način istu količinu sna.

3? Odaberite odjeću unaprijed

Žene su uvijek žene, ovdje ili na Saturnu. A žene su neodlučne za odijevanje. Provode sate ispred ogledala i bacaju sve komade ormara tako da na kraju izađu s prvim koje su probali. Dakle, bilo da je riječ o poslu, poslovnom ručku ili diplomiranju vašeg prijatelja, razvrstavanje onoga što ćete odjenuti unaprijed olakšava vam život i izbjegava krize koje završavaju kad vikate o tome da nijedna odjeća ne stoji na hrpi. iz kreveta? i kasno, naravno.


4 Izračunajte vrijeme

Znajući koliko vam treba putovanja između kuće i sastanka pomaže vam da se bolje organizirate kako biste izbjegli odgode. Također označite koliko vam u prosjeku treba da se pripremite. To će vam pomoći u definiranju vremena koje treba slijediti u vašoj rutini.

Klizači s tačnošću, kao i nedostatkom obrazovanja, mogu pokazati nepoštovanje i nepoštivanje onih koji vas čekaju. Kad god je to moguće, pokušajte doći na vrijeme ili čak malo rano, tako da kad dođe do stvarne nužde i zakasnite, ljudi će razumjeti vaše motive i protiv vas se neće osvetiti.

6 NAČINA DA POKAŽETE POŠTOVANJE DRUGIMA (Prosinac 2021)


  • Karijera i financije
  • 1,230