Znate li na što treba paziti kada odaberete plastičnog kirurga?

Mnogo žena na kraju ne odluči kad biraju između jedne plastični kirurg i još jedan. Da biste olakšali ovaj postupak, predlažemo nekoliko savjeta kako biste mogli odabrati pravog profesionalca za svoju plastičnu operaciju.

Zatražite pomoć liječnika sa svojim prijateljima i obitelji

Zatražiti uputnicu onima koje poznajete i koji su koristili usluge profesionalaca iz plastične kirurgije odličan je način na koji ćete nabrojati neke liječnike koji će vam zakazati sastanak i odabrati koji će biti pravi za vas.


Možete razgovarati s onima koji su to već učinili plastične operacije i pitajte kako je bio odabir liječnika i kako je prošao postupak te što je konačno mišljenje osobe o kirurgu i operaciji.

Pored toga, žene obično putem neformalnih razgovora također dijele čudna iskustva s plastičnom kirurgijom. Dakle, ovo je i jednostavan način da otkrijete od kojeg liječnika biste trebali trčati.

Provjerite registraciju liječnika u nadležnim organima

Još jedna stvar koju možete učiniti prije nego što čak i potrošite vrijeme i novac za sastanak, provjeriti zapisnik o liječniku kod svog lokalnog CRM-a i provjeriti njegovo stanje na web stranici Brazilskog društva plastične kirurgije.


Tako ćete spriječiti da vjerujete lažnom liječniku ili liječniku koji više nema dozvolu za praksu. Druga je mogućnost pretražiti liječnikovo ime na internetu kako bi vidjeli što je zabilježeno o njemu i koja je njegova reputacija na mreži.

Zakažite sastanke s više liječnika

Sa svojim popisom liječnika kako biste se savjetovali, nazvali i zakazali sastanke sa svima njima tako da možete odaberite kirurga Idealno za uljepšavanje.

Tijekom savjetovanja osjetit ćete da li vas ovaj profesionalac doista osjeća sigurnim u ono što govori da će učiniti i ako vam je ugodno s njim. Ti su čimbenici izuzetno važni jer je operacija intimni trenutak i trebali biste se slobodno osloniti na kirurga čak i u najgorem trenutku oporavka.


Na primjer, ne bi bilo prikladno raditi operaciju s liječnikom koji vam neće dopustiti da postavljate pitanja i želite znati više o operaciji. Zamislite ako sumnjate u nešto što želite učiniti tijekom oporavka i ne možete to pitati? Dakle, odaberite nekoga tko vam čini ugodnim.

Tijekom savjetovanja odvojite si vremena da postavite pitanja o operaciji, anesteziji, vremenu oporavka, mjestu operacije te o onome što možete, a što ne možete učiniti tijekom oporavka.

Ako želite, napravite popis pitanja i zapišite odgovore da biste kasnije usporedili ono što vam je svaki stručnjak odgovorio na svako pitanje.

Prateći ove korake postupak izbor plastičnog kirurga Bit će jednostavnije i moći ćete se odlučiti između njih bez ustručavanja.

DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) (Lipanj 2022)


  • Plastična kirurgija, prevencija i liječenje
  • 1,230