Šminka s efektom tena

Oni koji vole ljetnu boju, ali se ne suočavaju sa satima na suncu, mogu se kladiti u posebnu šminku koja ostavlja preplanula koža.

Uz pomoć nekih čudesnih proizvoda, poput rumenila, temeljaca i kompaktnog pudera u zlatnim tonovima, dobivate rezultat dostojan onih koji su dan proveli na plaži. Ali morate znati kako ih pravilno primijeniti, u protivnom rezultat može biti poguban. Osim toga, za šminka s efektom preplanulog izgledaju prirodno, proizvodi koji se koriste moraju imati finu teksturu.


Savjeti za šminku s efektom preplanulog

Prije nego što započnete šminkanje temeljito operite lice. Koristite korektor za prikrivanje tamnih mrlja i tamnih krugova. Zatim nanesite bazu na lice ravnomjerno raspoređujući proizvod, uključujući vrat. Koristite četkicu za prašinu kako biste uklonili masnoću s kože.

Primjeni prah za tamnjenje uvijek kružnim pokretima i lagano tapkajući četkom. Najprije u predelu čela, zatim u nosu i zadnji u predelu obraza sve dok koža ne dobije nijansu koju želite. Nemojte pretjerivati.

Nijansa može biti i u zlatnim nijansama kako bi uljepšala izgled. Da biste dovršili svoje šminka s efektom preplanulogNe zaboravite maskaru, olovku i ruž.


Odabrali smo nekoliko videozapisa koji daju druge prijedloge za kako napraviti šminka s efektom tena.

Make Up In The City 2 // 16. epizoda // Make up for school (Siječanj 2022)


  • Šminkajte
  • 1,230