Metalna dijagonala Francesinha

Da postoji nekoliko načina ukrašavanja noktiju već ste umorni od saznanja zar ne? Da bismo inovirali, odlučili smo spojiti dijagonalnu tehniku ​​francesinha s trendom metalnih emajla. Osim što je moderno, ovom tehnikom moguće je kombinirati i razne boje i teksture emajla.

Metalni lakovi za nokte dolazili su sa svime i obećavaju da će ostati neko vrijeme. Prednosti su ogromne, a osim što imaju bolju pokrivenost, noktima mogu dati i glamurozniji izgled.

Za izradu naše metalne dijagonalne francesinhe odabrali smo dvije klasične boje: crna sa zlatom. Crni lak za nokte je kremast, a zlatni ima dodir sjaja.


Osim emajla, za izvođenje tehnike potrebno je dvadeset malih komada trake za maskiranje.

Korak po korak metalni dijagonalni francuski

Prvi korak je nanošenje dva sloja kremastog crnog laka za nokte, odabrali smo Risqué Sepia Black (prosječna cijena 1,00 USD). Obrišite višak glazure acetonom, čačkalicom i pamukom. Sve ove proizvode možete pronaći u kozmetičkim trgovinama, trgovinama ili ljekarnama.

Nakon što to učinite, trebate pričekati najmanje sat vremena da započnete drugi korak, jer ako nokti nisu potpuno suhi, traka se može zalijepiti i odnijeti odabrani lak za nokte na bazu.


Drugi korak je lijepljenje krep trake dijagonalno na sve nokte. Važno je da ljepljive trake obje ruke lijepite u suprotnim smjerovima kako bi bile skladne. Na primjer, ako ste odlučili zalijepiti red na lijevu stranu noktiju, u desnu ruku zalijepite naljepnice s desne strane noktiju.

Gotovo to nanesite sloj zlatnog laka za nokte na crni dio noktiju. Odabrali smo Impala's Want It All (prosječna cijena 1,00 USD). S obzirom da ovaj lak lakira sjajno, drugi sloj nije potreban, ali koristite dva sloja za bolje pokrivanje ako vam lak za nokte treba.


Jeste li čuli za nokte od vlakana? Otkrijte koliko žena profitira od poznatih vlaknastih noktiju, stječući veliku klijentelu i povećavajući dohodak kućanstva tečajem vlaknastih noktiju. Ova se tehnika pretvorila u vrućicu u SAD-u, a sada je vrlo uspješna u Brazilu. Želim naučiti kako sada raditi nokte od vlakana

Prije uklanjanja trake za maskiranje morate pričekati petnaest do dvadeset minuta. Ovaj korak je važan jer ako nokti budu vlažni riskirate da pokvarite ukras. Skinite trake nokta nakon što se dobro osuše, obrišite višak pamukom, čačkalicom i acetonom.

Za kraj nanesite dodatni sjajni sloj za ujednačavanje teksture laka za nokte.

Postoji nekoliko načina kako uskladiti boje laka za nokte za ovaj ukras. Preferirajte tamnije nijanse s dobrim pokrivanjem za efekt gornje fotografije.

Prizma. Pravilna cetvorostrana prizma. Izracunati povrsinu i zapreminu ako je data dijagonala osnove (Svibanj 2020)


  • Ruke i stopala, nokti, ukrašeni nokti
  • 1,230