10 stvari koje svaki roditelj treba poduzeti kad napušta dom s bebom

Oni koji imaju novorođenu djecu znaju da je odlazak iz kuće s djetetom težak zadatak, jer morate uzeti malo svega da vožnja bude glatka i ugodna.

To je neophodno za uživanje u trenucima s mališanima, bez ikakvih nepredviđenih događaja.

Pogledajte popis od 10 predmeta koje mama ili tata trebaju imati? i uzeti na vožnju? i vreću pripremite unaprijed. Sigurno će vam ovo znati (i puno!) Sljedećih nekoliko puta ići u šetnju s djetetom.


1. Pelene

Čini se očiglednim, ali ne košta ništa za provjeru pelena u torbi. Može se dogoditi da u hitnim slučajevima morate promijeniti dijete i tek tada primijetite da pelene više nema.

2. grickalice

Bebe se iritiraju kada su gladne, a nakon što prođu fazu dojenja i počnu jesti hranu, nekoliko zalogaja pri ruci pomoći će u suzbijanju iritacije i boli koji mogu nastati.

Pročitajte i: Kako da se nosim sa svakom vrstom djeteta koji plače?


3. Vlažne maramice

Postoji tisuću i jedna komunalije. Mogu čistiti prljave ruke, ubijati mikrobe na stolovima i kolicima, pa čak i brisati nos.

4. Mast od pelenskog osipa

Nikad ne znate kada će se pojaviti pelenski osip. Imati ove masti dobro je za slučajeve kada trebate voditi računa o nekim iritacijama na bebinoj koži.

5. Dodatna odjeća

Ne mogu se zaprljati samo pelene. Dijete može natopiti, povraćati, može se nešto proliti. Uobičajeno je da se odjeća zaprlja, a važno je imati i druge mogućnosti za promjenu. Uzmite i dodatnu majicu za vas, možda će biti potrebno.


6. Pokrivanja

Temperatura se može činiti dobrom, ali vjetar uvijek može doći. Držite mali poklopac u bebinoj torbi kako biste ga zaštitili od hladnoće.

7. Igračke

Mnoge bebe imaju svoje omiljene igračke koje im pomažu čak i da budu mirnije. Donošenje i ponuda ovog predmeta može vožnju učiniti mnogo ugodnijom za sve.

Pročitajte i: 4 načina za promjenu pelena za bebe

8. Alkoholni gel

Radije perete ruke nakon promjene pelena, ali ponekad to nije moguće. Držanje boce alkoholnog gela pružit će vam mir kada u blizini nema sudopera.

9. Sušilica ili Bib

Ponekad dijete završi povraćanjem nakon dojenja ili jela. Imati krpu pomaže u rješavanju tih vrlo uobičajenih malih incidenata.

10. Plastične vrećice

Imate prljavu pelenu i ne znate gdje da je stavite? Koristite plastičnu vrećicu! Odjeća za bebe je prljava i morate ih odnijeti kući, ali ne želite kontaminirati cijeli automobil? Plastična vrećica! Trebat će vam u mnogim trenucima.

Jedan savjet je imati torbicu ili ruksak za isključivo korištenje dječjih stvari. Stoga samo pripremite sve unaprijed postavljajući svaki od ovih predmeta i vozite mirno.

Official "Tell the World" Feature Film (Siječanj 2022)


  • bebe
  • 1,230