Sve crno: Kako nositi sav crni izgled

Nošenje sve crne odjeće donosi nekoliko simbologija. Puno povezan s tugom, crno nosi težak i tužan izgled. Ali ako odijevanje svega u crno ili kao sve crno, kako ga mnogi blogeri nazivaju, može biti dobra alternativa prilikom odijevanja, samo slijedeći nekoliko savjeta imat ćete šarmantan i super moderan izgled.

- Može li biti super u redu, ili ne. To je istina !?, kaže savjetnica za slike Juliene Teixeira, o nošenju potpuno crnog izgleda.

Za nju, znajući kako nositi potpuno crnu odjeću, ovisi o nekim suprotnim točkama, poput ćudljivosti u šminki i dodacima.


8 savjeta za pogodak da svi izgledaju crno

Crne odjeće u ormaru ne nedostaje, problem je znati kako ih uskladiti i kako ne ostaviti izgled opterećen.

Da ne zabunim, Juliene je dala osam savjeta koje treba slijediti i ljuljati se koristeći potpuno crni izgled:

  1. Dodatci zlatnog tona osvjetljavaju izgled i pomažu u izgledu manje nabijenog. Kladite se na velike naušnice i maxi ogrlice!
  2. Kad nosite potpuno crni look, možete ga umetnuti u šminku. Jaki šareni ruževi idealni su za osvjetljavanje bilo kojeg izgleda, pa čak i potpuno crnog izgleda.
  3. Ako ste lagani i imate puno tamnih krugova ili ste jako umorni, izbjegavajte koristiti previše kombinacija s crnom. To može učiniti vaš izgled još opterećenijim i umjesto da izgledate elegantno, crna će biti negativka vašeg izgleda.
  4. Pazite na ideju da je crna boja tanka. "Ono što čini razliku su tkanina, obloge i posebno modeliranje", kaže savjetnica o duljoj silueti. Da biste postigli bilo kakve rezultate, trebate koristiti crnu boju s drugim komadom u boji ili uzorku, a ne potpuno crnim izgledom.
  5. Izbjegavajte nošenje potpuno crnog izgleda u vrlo sretnim prilikama, poput vjenčanja, vjenčanja ili krštenja, jer boja može pobuditi tužne osjećaje.
  6. Crna boja, po fizičkim principima, upija toplinu i, prema tome, sve crni izgled ugodniji je zimi, kako objašnjava Juliene.
  7. Za noć se pušta crna. Kombinacije s ovom bojom izvrsne su za noćne događaje poput kluba ili bara. To je elegancija u pravu i 100% šanse za uspjeh.
  8. Ideja potpuno crnog izgleda je nositi boju od glave do pete, ali kada želite izgled učiniti drugačijim, vrijedi se kladiti na šarene cipele. Ružičasta, crvena, ljubičasta, plava, bilo koja boja cipela odgovara i poboljšava izgled.

Kako sastaviti izgled samo s crnim komadima

Skuplja izgled? Sve crno? Ne zahtijeva velike tajne, na kraju krajeva, podudaranje iste boje nije težak zadatak. Slijedom gore navedenih savjeta i odabira komada s dobrim tkaninama i modeliranjem, ne možete pogriješiti s odijevanjem u potpuno crni izgled.


Ispod su četiri izvrsna izgleda koji se mogu nositi u mnogim prilikama, a pogodni su za svaku ženu i bilo koji stil:

1. Pazite na traperice

Da biste pobjegli od tradicionalnih traperica i komad odjenuli elegantnije, vrijedi se kladiti na tamniju nijansu. Savjetnica Juliene predlaže usklađivanje majice, bluzera i peep-toe iste boje. Da biste uljepšali izgled, zlatnu naušnicu ili ogrlicu od maxi-ja.

2. Pogledajte uz suknju

Ništa bolje od izgleda za baladu s crnom suknjom koja odgovara drugim crnim komadima. Ovdje je prijedlog da se crna inkrementalna suknja nosi s najosnovnijom crnom bluzom, petom iste boje i tamnim kopčom. Kladite se na vinski ruž kako biste dodali boju izgledu.


3. Gledajte uz ravne hlače

Rake hlače su model koji cijeni žensko tijelo, osim što je prilično elegantan. Izgled ispod odličan je za nošenje radnim danom. Za Juliene, što je radnije mjesto manje, to je bolje. Stoga kombinirajte ravne hlače s košuljom i udobnom cipelom s petom. Torba srednje veličine idealna je za svakodnevnu upotrebu.

4. Gledajte kratke hlače

Kad želite ljeti nositi potpuno crni look, vrijedi se kladiti na par kratkih hlača. Vrh spremnika i stanovi također pomažu u ublažavanju topline. Šarena maxi ogrlica dobra je ideja dodati boju izgledu.

Gdje kupiti prekrasnu crnu odjeću?

Sigurno ono što ne nedostaje u vašoj garderobi su crni komadi. Međutim, ako tražite nešto što će promijeniti vaš izgled, u nastavku se nalazi galerija s nekoliko opcija crnih predmeta:

Quintess kombinezon za 39,99 dolara u Posthausu

Body Fabulous Agilitá za 334 dolara na Galeriji

Čipkana bluza za R $ 179 na Fashfinds

Tricot Carmim za 230 dolara na Dafitiju

Torba Renata Vicintin za R $ 344 u Farfetchu

Le Lis Blanc suknja za 263,70 USD na Shop2gether

Sommer haljina za R $ 52,80 na modnoj dostavi

Naušnica Stoux za 159 dolara kod Oqvestira

Hlače za jahanje R129 na Capitolliumu

Sunčane naočale Spektre za 799 dolara na Style Marketu

Oduševite se blogeri

Izbor slika potpuno crnih izgleda koje nose blogeri koje će vas potaknuti da se obučete.Primijetite kako međusobno odgovaraju komade i uvijek umetnite predmet kako bi izgledao lakšim.

Bases at Woodborough Harald Kautz Vella Crni gu 20.06.2015. (Lipanj 2022)


  • Kako se koristi, stil
  • 1,230