Joga u sauni

joga To je meditativna praksa koja obećava da će biti korisna na više načina, posebno u oslobađanju od stresa i anksioznosti. Osim toga, joga pomaže u razvoju koncentracije i fleksibilnosti, što ima pozitivan utjecaj na kvalitetu života i zdravlja praktičara.

Misleći na poboljšanje ovih prednosti stvorena je nova metoda koja kombinira prednosti joga prakse djelovanjem visokih temperatura. U ovoj novoj tehnici pokreti joge rade se u sobi zagrijanoj do 39 Celzijevih stupnjeva, kao da se radi o joga u sauni, zato se i zove vruća joga.


Ono što jogu čini još boljim za vaše zdravlje kada se vježba u toploj sobi je moć topline da mišići postanu fleksibilniji i fleksibilniji, omogućujući joga pokretima da oblikuju izgradnju tijela iznutra i iznutra. izvana, tj. od kostiju do kože i od prstiju do nožnih prstiju.

Pored pozitivnih aspekata tradicionalne joge, The vruća joga Također pomaže u smanjenju kronične boli, poput skolioze, dok visoke temperature pomažu u uklanjanju toksina iz tijela. još jedan prednost vruće joge jest da ga može vježbati bilo tko bilo koje dobi, bilo u grupama, bilo pojedinačno.

Dalje se vjeruje da joga u sauni To je vježba koja je dobra ne samo za tijelo, već i za um jer pomaže u smanjenju stresa uzrokovanog stresom.

Praktična žena - Radmila Tonić – baka koja vežba jogu u 92. godini (Siječanj 2022)


  • sposobnost
  • 1,230