Žene analitičari

Završavamo našu seriju Ženski profil, razgovarat ćemo posljednje, ali ne najmanje bitno o tome Žene analitičari.

Kakve su ove žene?

Žene analitičari Oni su temeljiti, precizni, pažljivi prema detaljima i marljivi. Izuzetno su organizirane i samodisciplinirane žene, sklone su više konzervativnosti u načinu na koji djeluju, a posebno u oblačenju.


Oni su više introvertni i uzimaju u obzir racionalne argumente. Vole sve što je organizirano i formalno, vole slijediti pravila i poštuju tradiciju. Oni su odani nekolicini, ali odabranih prijatelja.

Što im je potrebno za razvoj?

Suočeni sa sve dinamičnijim i složenijim svijetom, Žene analitičari Moraju proći kroz proces prilagodbe gdje ih promjene i nepredviđena pitanja ne muče toliko. Fleksibilnost je također glavni izazov za Žene analitičari, Super je biti na vrijeme i organiziran. Ali analitičari bi se trebali brinuti zbog perfekcionizma i voditi računa da ne budu previše zahtjevni prema vama i ljudima oko vas.

Kako se nositi sa ženom analitičarkom:

Što učiniti?


  • Budite na vrijeme. Naša kultura tolerancije prema kašnjenju uopće ne zadovoljava analitičare. Kada imate sastanak ili sastanak s analitičarkom, budite na vrijeme Britanci.
  • Pregovarajte na racionalnoj razini. Nema smisla započeti pregovore temeljene na emocionalnim argumentima ili odnosima koji su usredotočeni na odnos. Žene analitičari osjećaju spremnost donošenja odluke kad su naoružane konkretnim i racionalnim argumentima.
  • Dajte upute bogato detaljima. Temeljita i temeljita priroda ove su žene sklone stručnjacima i vole produbiti svoje znanje o područjima u kojima djeluju. Da bi znali novi proizvod ili rješenje, trebaju im sve pojedinosti. Oni su skupina žena koje čitaju najviše priručnika i specifikacija.

Što ne učiniti?

  • Ne nude sigurnost i podršku. Nestabilnost u obiteljskom i profesionalnom okruženju presudan je faktor ove vrste profila. Te žene povećavaju svoju uključenost i performanse kada se osjećaju cijenjene i poštovane od svojih vršnjaka. Moraju shvatiti da imaju podršku i ugled svog tima.
  • Stvorite okruženje rizika i nesigurnosti: Žene analitičari Oni vole i trebaju izračunati i minimizirati rizike u bilo kojem trenutku svog života. Iako je sigurnost u stvarnom svijetu gotovo utopijska, ideal je ostaviti ih u stalnom, sigurnom okruženju s malim promjenama.
  • Budite generički i ne detaljni: Dok su žene izvršitelji i komunikatori obično generali, žene profil analitičara žene Sklone su izgradnji specijalizacije. Po ovoj stručnoj naravi, Žene analitičari trebaju više detalja i dubine od ostalih profila ponašanja.

Konačno, u ovoj seriji govorimo o četiri profila ponašanja koja dijele ne samo žene, već i cijelo čovječanstvo. Nadam se da ćete ovim znanjem moći bolje razumjeti sebe i druge i tako postati još bolja osoba.

Vidimo se sljedeći put!

ANALITIČARI: Daško i Mlađa | ep158deo07 (Siječanj 2022)


  • Karijera i financije
  • 1,230