Čega se stidiš kad čovjek oko sebe?

Vrlo je uobičajeno da se žena osjeća pomalo neugodno raditi određene stvari pred koketiranjem, dečkom ili mužem. Međutim, to je nepotrebno. Naravno da je malo suptilnosti uvijek dobrodošlo, ali to ne znači da bi trebalo prestanite raditi stvari koje ste oduvijek radili samo zato što je čovjek prisutan.

Mi žene kao i muškarci imamo pravo na stavove za koje se ne smatra da su uvijek vrlo osjetljivi, ali koji su dio svakodnevnog života.


Kad vas muškarac voli, voli i divi vam se, nije li to ljudsko? to će ga natjerati da se prestane diviti, voljeti ili čak željeti tebe. Ako ga stvarno zanima, ovakva stvar ga neće odgurnuti. Kad je to rečeno, jasno je da nije potrebno skrivati ​​da i vi zauzimate neke ne baš ženstvene stavove.

Jedna od stvari koje žene najviše plaše muškarce je kako se probudi bez šminke i neuredne kose ili kako je nakon cjelodnevnog PMS-a. Ali općenito muškarcima ne smeta što jednom posežu za neurednom ženom, a od vas se ne traži da uvijek budete savršeni. Zato se opustite (ali ne previše, ok?).

Još jedna stvar koju se mnoge žene stide raditi u društvu muškarca je jesti dobro poslužen tanjur hrane. Pa, ako ne možete jesti pred njim, stvari se iskompliciraju, zar ne? Nema stida. Uzmi svoj tanjur i jedi bez straha.


I plakati? Ko nikad nije imao sramiti se plakati pred njim i mislite da vas više nikada neće gledati u čudu? Ne treba se brinuti zbog toga. Muškarci karaktera znaju da čak i jake žene plaču i imaju svoje krhke trenutke. Napokon, jesu li i muškarci takvi? plakati i trpjeti.

Mi žene ne bismo smjele imati sram nas skinuti pred voljenom, čak i kad nam nije najbolje. Možete biti sigurni da mu čak i s nekoliko viška kilograma ili više, ako vas voli i želi, te pojedinosti neće značiti. Ipak ne možete prestati brinuti o sebi, zar ne? Malo predanosti kako bi vaše tijelo izgledalo dobro uvijek ide dobro i za njega može biti poticaj da učini isto ako ima taj "pivski trbuh".

Jedna stvar koju uvijek moramo imati u glavi jest da nas žene čine ne manje ljudskim i stvarnim. Imamo osjetljivo i nepristojno ponašanje, nismo uvijek savršeni i njegovani i muškarci to znaju. Nema potrebe da se stidim. Zato se opustite i prestanite toliko skrivati ​​od njega.

STEFAN SIMIĆ - ČOVEK KOJI JE NEUHVATLJIV (Govori: Mile Vasiljević) (Siječanj 2022)


  • odnosa
  • 1,230