Vjenčanje na brodu

Svi koji se žele vjenčati na neobičnijem, ali ne manje elegantnom mjestu od tradicionalnog crkvenog vjenčanja sada imaju mogućnost toga vjenčati se na otvorenom moru na transatlantskom brodu.

brodsko vjenčanje Daje manje posla paru, jer mnoga krstarenja već imaju specijaliziranu uslugu za ovu vrstu događaja i nude raznolike planove za par.


Neki nude uslugu izvođenja vjenčanja u različitom okruženju na brodu, kao što je mini golf ili klizalište, što vjenčanje čini mnogo inovativnijim i iznenađujućim. Postoji i opcija za napraviti vjenčanje na kopnu kada se brod sidri na nekom nebeskom mjestu, poput šume ili ledenjaka.

Za one koji preferiraju tradicionalniju ceremoniju, brodovi često nude posebne salone u kojima se mogu održati i vjerski obred i svadbena zabava. Osim spajanja novih parova, obnavljanje zavjeta moguće je obaviti i na brodovima.

Krstarenja koja nude ove usluge vjenčanje obično izvode na dan odlaska ili u pauzi, ako je bračni par izbor vjenčanja na kopnu.

Svečanost može slaviti svećenik, župnik ili zapovjednik i časnici. Među perketama za mladenku i posebnu prijavu, posebna prijava gostiju, fotograf, personalizirani kolač i sve tradicionalne usluge koje čine vjenčanje, uključujući spa spavanje za dan mladenke.

u vjenčanja na brodu oceana, očekuje se da gosti imaju najmanje godinu dana otkaznog roka za kupnju karata i da točno potvrde broj poklona na zabavi. cijene paketa za krstarenje svadbama Dostupni u Brazilu kreću se između 2.000 i 5.000 dolara.

SBTV - SB INFO - PRAVI SAJAM VJENČANJA U SLAVONSKOM BRODU - 31.03.2019. (Siječanj 2022)


  • Vjenčanje, planiranje
  • 1,230