Navijajte kosu

S glomaznim učinkom otvorenijih, labavih kovrča i s pramenovima okrenutim prema van, the valovita kosa Inspiriran 70-ima, vraća se u modu kako bi dodao šarm ženstvenom izgledu.

Istaknite modne piste i obećajte uspjeh u ljeto 2012., efektna kosa u najboljem stilu? Pantere? Preporučuje se onima koji imaju srednju ili dugu kosu, a posebno onima koji imaju puno kose.


Oni s malo kose također mogu bez straha ulagati u frizuru, jer učinak od valovi u wisps Pruža puniji izgled kose s većim volumenom.

Savjet da kosu učinite još šarmantnijom je kladiti se slojeviti rez s dugim šiškama, što daje bolju prilagodbu frizuri i pojačava valove.

Kako napraviti kosu s valovima

Možete ostaviti glomazne brave, s više pokreta i otvorenih kovrča, a da ne morate ići u salon. valovita kosa može se obaviti na dva vrlo jednostavna načina, samo slijedite korak po korak:


Uporaba sušilice: Stvaranje efekta valova samo sušilicom je sjajna opcija za žene koje imaju puno kose. Da biste to učinili mašite kosom sušilicom, samo osušite niti oblikovanjem i okretanjem niti pomoću četke. Zatim nanesite fiksativni sprej kako se valovi ne bi brzo raspadali.

Korištenje babyliss-a: Babyliss je odličan izbor za uvijanje i uvijanje za one koji imaju vrlo tanke pramenove i vrlo malo kose. Kako ne biste oštetili kosu, prvo morate nanijeti toplinski zaštitnik na cijelu kosu. Korištenjem sušilice dobro osušite konce, a zatim ih uvijajte za pramen.

S žicama koje su već namotane, ispružite ih prstima i pričvrstite ih spajalom tako da pramenovi budu čvrsto uvijeni i imaju što naoružaniji i glomazniji učinak. Prije nego što otpustite igle za bobby, prskajte kosu po cijeloj površini.


Ako nemate babyliss, možete postići učinak od valovi na žicama samo valjanjem brava iz valjka ili uz pomoć prstiju.

Valovita kosa Farrah Fawcet, ikona ljepote 70-ih godina nadahnula je mnoge žene

Delije - Deco, navijajte za Zvezdu! (Listopad 2020)


  • Kosa, frizura
  • 1,230