Obuka na vibracijskim platformama

vibrirajuća platforma To je uređaj koji prenosi mehaničke vibracije na cijelo tijelo što rezultira većom uporabom fizičkih vježbi koje se na njemu rade. Ova tehnologija uzrokuje porast gravitacije na tijelu i na taj način se mišići stimuliraju da reagiraju na ovo povećanje, što na kraju generira intenzivniji trening.

vježba na vibracijskoj platformi Može donijeti brojne koristi, uključujući opuštanje, poboljšanu cirkulaciju krvi, povećanje mršave i koštane mase, povećanu tjelesnu svijest, poboljšanu motoričku koordinaciju, između ostalog i povećanu mišićnu snagu.


Međutim, ako fizička aktivnost na vibrirajućoj platformi Ako to ne učinite ispravno, može na kraju biti više štetno nego korisno, jer se efekti uobičajenog treninga pojačavaju ako se izvode na platformi, a posljedično, isto vrijedi i za rizike.

S obzirom na to, važno je saznati i potražiti obučenog stručnjaka koji će pratiti vježbe da biste što bolje iskoristili svoj trening bez riskiranja ortopedskih problema zbog lošeg položaja ili prekomjerne napore. Ako vježbe vibracijske platforme ako se radi redovito, barem tri puta tjedno i s osobnim trenerom, može čak zamijeniti bodybuilding.

vibrirajuće platforme Na tržištu su dostupni u modelima za kućnu upotrebu i profesionalnu upotrebu u teretanama, stoga je važno posavjetovati se sa stručnjakom na terenu kako biste odabrali koji je za vas najbolji i koji tip obuke trebate i možete učiniti.

Gymbit Vibroshaper - vibrirajuća platforma za vježbanje (Siječanj 2022)


  • sposobnost
  • 1,230