Savjeti za opremanje kuće troše manje

Opremanje kuće općenito je vrlo skup zadatak. Srećom, međutim, postoji nekoliko alternativnih načina na koje možete iskoristiti svoj dom potpuno bez mogućnosti dugova. Pogledajte dolje 5 savjeta za ekonomsko opremanje kuće.

Kladite se na rabljeni namještaj

Pretraživanje rabljenog namještaja mogući je način pronalaska namještaja po vrlo niskoj cijeni. Rabljeni namještaj može se smanjiti za do 80% ili više. Dakle, tko je platio 1000 USD za kauč, može ga prodati za 200 USD. Ako možete pronaći ovakvu vrijednost i proizvod je u dobrom stanju, uživajte. Kupnja rabljenih automobila može vam uštedjeti puno na opremanju kuće, a ako nisu baš dobro održavani, slijedite sljedeći savjet.


Obnova rabljenog namještaja je dobra opcija.

Kada kupujete rabljeni namještaj, neki od njih može doći s ogrebotinama i drugim znakovima upotrebe. Namještaj od drva može se preurediti bez mnogo napora. To možete učiniti sami. Ruka lakirane boje može na primjer pretvoriti staru stolicu u stilski stolac.

Stoga vrijedi imati volju i riskirati obnovu rabljenog namještaja koji ste kupili po lijepoj cijeni za vaš dom.

Investirajte u izlog namještaja u prodavaonicu

Još jedna opcija za smanjenje potrošnje namještaja je tražiti namještaj koji je izložen. Obično kada se trgovina zatvori ili sakupi, izlog namještaja prodaje se po cijeni znatno nižoj od cijene proizvoda na zalihama. Samo obratite pažnju na pojedinosti da vidite je li dio neispravan ili je u lošem stanju.


Pratite promocije i savjete o dionicama

Mnoge trgovine nude namještaj, a postoje i sajmovi visokih zaliha na kojima možete pronaći novi namještaj s povoljnijim vrijednostima. Vrijedno je paziti, pretraživati ​​internet i juriti ove niže cijene.

Korisna alternativa: višenamjenski namještaj

Višenamjenski namještaj poput vrećica za presvlake u kojem se nalazi prostor za pohranu predmeta, kauča na razvlačenje, višenamjenskih ormara koji se mogu prilagoditi za različite svrhe su namještaj koji vam može uštedjeti novac. Na primjer, ako živite sami, umjesto da kupujete kauč za dnevnu sobu i krevet za spavanje, kupite kauč na razvlačenje za dnevnu sobu, tako da ćete imati samo jedan predmet, uštedjet ćete novac i prostor i još uvijek imate oba dijela za igru. na raspolaganju.

Prilagodite prijedloge kako bi najbolje odgovarali vašoj situaciji i kupite potreban namještaj bez da se brkate oko proračuna.

Norveški radijatori, evo sta treba da znate (Siječanj 2022)


  • dekoracija
  • 1,230