Uporaba primera u šminki

Na kozmetičko tržište okupirali su se mnogi koji se pričali o temeljnom sloju šminke ili "pre-makeup" proizvodima. Ali na kraju krajeva, što su ti proizvodi i što nude?

Ovi proizvodi obećavaju kontrolu masnoće, prikrivaju proširene pore, popravljaju šminku i formiraju nevidljivi film koji smanjuje male nesavršenosti kože. Da bismo ga bolje razumjeli, zamislimo da je naša koža zid pun rupa, a da bi ove rupe bile u zidu potrebno je nanijeti glatki kit. Primer igra više ili manje tu ulogu. Površina kože postaje ujednačenija i tanka, spremna za prihvat prekrivača, baze i pudera.


Važno je imati na umu da uvijek moramo očistiti, tonizirati i navlažiti kožu prije šminkanja i tek nakon što taj postupak dođe do premijere. Koža je savršena, a šminka traje dulje uz uporabu ovih proizvoda koje treba nanositi nakon hidratantne i prije šminkanja. Za one koji ne žele ili ne vole nositi šminku, osim matiranog učinka, vrijedi upotrijebiti i dodatak zdravom aspektu kože sa smanjenim porama.

Na tržištu postoji nekoliko verzija ovog proizvoda, obično dolazi kao tanka, lagana i pješčana krema. Nanesite ga samo na T zonu (čelo, nos i brada) gdje koža proizvodi najviše masnoće. Zapamtite da tijekom dana trebali biste ponovo nanositi puder za lice za kontrolu svjetline. Za vruće dane ili za masnu kožu, ovaj postupak treba ponavljati u prosjeku svaka 3 sata. Puderi u prahu obično su bijele boje i također ih treba nanositi prije šminkanja ili nakon nanošenja pudera. Puderi u prahu općenito učinkovitije kontroliraju sjaj kože od krem ​​proizvoda.

Postoje i prajmeri za specifičnu upotrebu, poput sjenila koja su idealna za one s ovom regijom ulja. Primjer za sjenilo treba koristiti prije nego što obećavaju veću izdržljivost i svijetle boje. Primjeri za usne, osim što obećavaju veću fiksaciju ruža, također vlaže i smanjuju linije ili nabore oko usta.

Uvijek zaboravite da na kraju dana skinete svu šminku, dobro navlažite kožu i uživajte u životu radeći sve što želite!

Sretno!

EP 4 Avoidance. Involvement. Engagement. Which one creates? (Siječanj 2022)


  • Šminkajte
  • 1,230