Moć pomlađujućeg čaja

Tko nikada nije pribjegao poznatim receptima o čajevima kako bi ublažio neki nemir, bolje spavao ili čak u potrazi za savršenim tijelom. No, osim zdravstvene koristi, čaj se može pobrinuti i za ljepotu.

Jednostavan recept napravljen od nekih moćnih biljaka ima osvježavajući učinak. Napravljeno od lišća moringe, masline, kupine i bijelog čaja, The pomlađujući čaj Poboljšava izgled kože, ostavlja kosu i nokte jačim i ljepšim.


Moringa je biljka bogata vitaminima A i C, fosforom, kalcijem, željezom i proteinima. Ima puno beta karotena, koji je izvrstan za jačanje kože. Maslinov list sadrži mnogo minerala i antioksidanata koji sprečavaju starenje i pojavu bora, kao i potiču metabolizam na uklanjanje masnoće, pa je i sjajan saveznik u dijeti. List kupine također ima antioksidanse, u kombinaciji s vitaminima C i E.

Bijeli čaj je najpoznatiji od sastojaka, sadrži vitamine C, B1, B2, antioksidante, kalij, mangan i folnu kiselinu.

pomlađujući sastojci čaja mogu se naći u trgovinama zdrave hrane. Važno je koristiti bilje dobrog podrijetla i kupovati ga samo na pouzdanim mjestima.


Zapišite recept za pomlađivanje čaja i način pripreme, što je vrlo jednostavno.

Pomlađeni recept za čaj

? 1 šaka lišća moringe
? 1 šaka maslinovog lišća
? 1 šaka lišća kupine
? 1 žlica bijelog

Pomiješajte sve listove, dodajte 1 litru kipuće vode i ostavite stajati 20 minuta.

pomlađujući čaj Indiciran je za osobe starije od 30 godina i mogu se konzumirati vruće ili hladno. Idealno je konzumirati šalicu čaja pet puta na dan i ne prelaziti tu količinu, jer iako je napravljen od prirodnih sastojaka, višak može biti štetan za zdravlje.

CECA - Jadna ti je moja moc (Official) 2016 (Siječanj 2022)


  • hrana
  • 1,230