Silicijska mješavina: sjaj i mekoća oštećene kose

Intenzivan tretman za vraćanje zdravlja, sjaja i mekoće oštećene i slabe kose. To je ono što obećava linija proizvoda za kosu Silicon Mix iz Dominikanske Republike.

Uz formulu koja kombinira ceramide, keratin i silikon, krema za kosu (koja ima tri verzije) postala je senzacija, posebno među blogerima, koji su uvijek podešeni u vijestima o tržištu ljepote.

Profesionalac kristalne kose Ipanema Lela Athanasio objašnjava da obećava da će djelovati u roku od tri minute. Može se koristiti kao komplementarna maska ​​za liječenje u kadi. Ali vrijedi spomenuti da hidratacija ne zamijeni u salonu ?, kaže.


No, je li proizvod stvarno učinkovit i stvarno donosi obećane rezultate? Da biste odgovorili na ovo i druga pitanja, ništa bolje nego slušati mišljenje onih koji su testirali Silicon Mix!

Andrezza Minotto, autorica bloga Tips de Beaute, kaže da je već pročitala neke blogere koji govore o Silicon Mixu, što ju je učinilo znatiželjnom. Napokon, razgovarali su o tri vrste, ali nisu govorili o razlici među njima. Završio sam u SAD-u u vrijeme kada su kreme bile previše popularne i odlučio sam kupiti sve tri da vidim kakve su razlike međusobno. Kupio sam maske u ljekarni u Orlandu i proveo tri mjeseca testirajući svaku kako bih bio siguran kad sam dao svoj pregled proizvoda ?, objašnjava.

Razlike između triju krema

Silicijska mješavina tradicionalna To je "šok tretman za vraćanje zdravlja, sjaja i glatkoće suhe, maltretirane i lomljive kose". Neki sastojci proizvoda su: voda, mineralno ulje, keratin i ceramid.


Blogerica Andrezza Minotto kaže da joj je tradicionalna verzija najsvestranija, ali joj se miris maske nije nimalo dopao. Međutim, što se tiče rezultata, proizvod je smatrala dobrim, jer je kosa bila sjajna i svilenkasta.

Već ono Silicijska mješavina bambus Riječ je o tretmanu za kosu koji sadrži ekstrakt bambusa, prirodni proizvod koji regenerira i njeguje kosu. A silikoni da omekšaju i sjaje ?. Obećava da će spriječiti lom žica i podijeljene krajeve. Sadrži vitamine A, E, F, H, pro-vitamin B5 (pantenol), B8 i ekstrakt konjskog kestena, koji poboljšavaju zdravlje i ljepotu kose, pomažući joj da brže raste.

Prema Andrezzinu mišljenju, bambusova maska ​​koja joj se najviše svidjela. „Učinila mi je da kosa izgleda sjajnije i mirisnije. Osim toga, njezin je miris puno bolji! A da i ne spominjem kako to stvarno čini da kosa raste brže i jače nego što je normalno (ako se koristi šamponom iste linije)?


Silicijska kombinacija proteina Perla "njeguje kosu i daje joj sjaj, vitalnost i mekoću koja joj je potrebna da ostane glatka i pitka." Sadrži ekstrakt bisera, prirodni morski proizvod koji pomlađuje i jača kosu. Obećava da će stvoriti zdravu, sjajnu i vlagu otpornu kosu, izbjegavajući friz.

Blogerica Andrezza Minotto, međutim, priznaje da joj se proizvod nije svidio. Mrzio sam miris i otežavao mi je kosu. Ali dogodilo se zato što mi je korijen mastan. Shvaćam da će osoba ako ima kovrčavu kosu i / ili kemiju voljeti ovu verziju. Kosu čini glatkom i tamnijom. I to se najviše obnavlja. Ali već kažem da miris nije najbolji ?, objašnjava.

Silicijski šampon Mix bambus

Blogerica Andrezza Minotto kaže da je voljela Silicon Mix šampon Bambú, kao i kremu za liječenje. "Ima sve one vitamine bambusove kreme koji pomažu u ubrzavanju rasta kose", kaže on.

sprej

Tu je i Silicon Mix Shine, sprej koji obećava trenutni sjaj kosi, popravlja i štiti od topline sušilice i ravnog glačala.

„Osvjetljenje koje daje je zaista impresivno. Koristim ga svaki dan. Samo sprej i spremna, super sjajna kosa s manje frizure. Volim ga! To je jeftina verzija Moroccanoilovog spreja za sjaj ?, kaže Andrezza.

Kako koristiti?

Andrezza ističe da, unatoč osobitostima svake maske, ukazuje na uporabu Silicon Mix-a. • Preporučujem upotrebu jednog do tri puta tjedno kao hidratantnu masku. Obično ostavim 20 minuta s termalnom kapicom. Svatko tko želi može ga koristiti kao balzam, je li i to sjajno?

Što se tiče šampona, objašnjava da ga ne koristi svaki dan jer je kosa masna. "Ali koristim ga oko tri puta tjedno i super je odobren. On i maska ​​za liječenje bambusom savršen su par za brz i zdrav rast kose ?, kaže on.

Gdje kupiti?

Proizvodi Silicon Mix nisu dostupni za prodaju u brazilskim trgovinama. No možete ih pronaći na različitim web stranicama. Pogledajte neke veze u nastavku:

  • Mac ljepota
  • Svijet Fa
  • Sjajna trgovina
  • Kolega Bora

Sada imate sve potrebne informacije, a ako je još niste testirali, možete kupiti Silicon Mix i potvrditi da zaista donosi.

Goran Šarić - "Bliski istok je Silicijska dolina za religije" (Svibanj 2020)


  • kosa
  • 1,230