Side bun

Koka nastavlja osvajati žene svojom praktičnošću. Osim toga, frizura skreće pozornost na svoje varijacije, od najklasičnijeg stila do najstrašnijeg prema dolje. A budući da je tako uspješan, pojavljuju se novi načini pričvršćivanja brave kroz koru. Poznate ličnosti najčešće razgovaraju i koje široko koriste bočna lepinja.

bočna lepinja Izuzetno je svestran, elegantan i garantira osobnost izgledu. U kombinaciji s jednostavnijim i sofisticiranijim događajima, a može se izrađivati ​​na najpraznijim ili isprekidanijim i glomaznijim modelima, odgovarat će svakoj ženi.


Kako napraviti bočnu lepinju

Češljajte svu kosu na željenu stranu. Pupak započnite češljanjem kose kao da će napraviti rep ušiju i učvrstiti silikonskim kravatom. Zatim uvijte žice i kotrljajte lepinju. Za čvrstinu i dugotrajnu frizuru osigurajte ih kopčama tako da nisu vidljive. Na kraju nanesite fiksirni sprej na cijelu kosu i vaša je kosa spremna. bočna lepinja.

Savjet za one koji imaju glatke pregrade bez volumena je modeliranje prediva dječjim usnama prije nego što započnu frizuru. Jednom bočna lepinja više nestrukturiran, razrezati svu kosu uz pomoć tankog češlja.

3-Minute Elegant SIDE BUN Hairstyle ★ EASY Summer Updo HAIRSTYLES (Svibanj 2020)


  • Kosa, frizura
  • 1,230