Tajne za one koji žele biti u modi

Ako uvijek mislite da neki modeli odjeće ne odgovaraju baš vašem tijelu, zbunite se kada je u pitanju usklađivanje izrade ili imate pitanja koji komadi su trend ili ne, vrijeme je da naučite nekoliko osnovnih pravila koja svaka žena mora znati Dobro se oblačite. Upoznajte neke Tajne za one koji žele dobiti trendi i nemojte više pogriješiti.

Budite originalni

Da biste bili u modi, morate biti originalni i imati svoj vlastiti stil. Koristite komade u kojima stvarno uživate, ali koji također cijene vaše tijelo upravo zbog udobnosti i elegancije.


Imajte na umu da ne uvijek trend trenutka ili ono što vaš prijatelj i ta slavna haljina mogu izgledati dobro na vama. Upoznajte sebe: upoznajte svoje tijelo, iskušavajte različite vrste i stilove odjeće, pitajte za mišljenje, uvijek se oblačite u skladu s vašim godinama i nosite odgovarajuću numeraciju.

Savršeno pristajanje

Upotreba prave numeriranja jedna je od glavnih savjeti kako se lijepo obući, Odjeća koja je predugačka i preduga, preuska ili prekratka uvijek će privući pažnju, ali ne zbog njene ljepote, već zbog njenog ili čak vulgarnog izgleda. Zato znate odabrati odjeću koja vaše tijelo vrednuje baš onako, bez puno ekstravagancije.

Kupite osnovno

Većina žena želi kupiti sve što vide unaprijed kad odu u tržni centar. Mnogi smatraju da odjeća, pribor i obuća nikad ne boli. Što može biti pogrešno, jer ne morate sve kupovati bez da znate da li ćete ga ikada koristiti. Stoga se kontrolirajte i izbjegavajte otpad.


Naučite kupiti osnovnu opremu, po mogućnosti kombinirajte nove dijelove s onima koje već imate u vašoj garderobi. Idite u kupovinu imajući na umu što će vam trebati, izgledajte dobro, ukusite i bez obzira na vrijednost, pomislite odgovara li taj novi komad onom drugom odijelu ili dodatku koji imate kod kuće.

Ako je to individualni izgled, razmislite o cipelama, torbama i dodacima koji ćete nositi. Čak i ako dobijete pravi komad koji vam je potreban, uvijek ćete imati onu košulju, suknju ili haljinu koju ste oduvijek željeli čekati na polici trgovine i nema nikoga tko bi od nje odustao. Ali većinu vremena odjeća bez karoserije vara pa pokušajte s komadom i provjerite ima li sjajan oblik na vašem tijelu, ako je vrijedan ulaganja.

Idealno rublje

Donje rublje možda nije vidljivo, ali ako se odabere pravilno, pomaže poboljšati vaše obline. Dobro strukturiran grudnjak, na primjer, pomaže u podršci dojkama i čini vaše krilo ljepšim. Prvi savjet je uvijek odabrati kvalitetno rublje, prema vašim mjerenjima i koje ima sve potrebne karakteristike za pružanje udobnosti i sigurnosti. Kako izgled nije ne elegantan, uvijek pokušajte imati osnovne komade i neutralne tonove.


Kada ste u nedoumici, grudnjak uskladite s bojom bluze. Naučite i kombinirati razne vrste grudnjaka s grudnjacima s bluzama. Na primjer, remen grudnjaka nikada ne bi trebao biti vidljiv na dekolteu plivača. U ovom slučaju, idealno je koristiti model sličnog grudnjaka ili se kladiti na grudnjak bez naramenica.

Za gaćice također morate slijediti istu ideju. Za više odijevanja tijela, preferirajte modele koji nemaju prošivanje i ne označavaju odjeću. Za tanje, svijetloplave komade, kladite se na slične nijanse tako da dno nije vidljivo.

Uložite u dodatke

Pribor pretvara i povećava svaku proizvodnju. To mogu biti naušnice, narukvica, ogrlica, pojas, torbica ili čak cipela. Kad je dovršen s bilo kojim od ovih dodataka, izgled žene postaje elegantniji. Ali morate obratiti pažnju, jer dodavanje detalja izgledu ne znači pretjerivanje i druženje sa svime što imate odjednom.

Najne neutralnije i osnovne produkcije zahtijevaju blistave dodatke. Pokušajte dodati jedan komad, poput maxi ogrlice, naušnice ili narukvicu i ostatak diskretnijeg pribora. Ako izgled ima otiske, mnogo boja ili je više blistav, savjet je koristiti diskretnije, neutralnije i bez puno detalja.

  • Kako koristiti
  • 1,230