Pantene PRO-V 3 čudesne minute

Testirali smo proizvod koji daje malo pomoći oštećenim žicama i najbolji ima trenutne rezultate.

Kako sam ljubitelj progresivne četke, a također ne dodam svaki dan sušilicu i glačalo, znam da moram održavati rutinu njege i hidratacije. Inače je suha kosa sigurno.


Pantene je lansirao zaista super proizvod za one kojima je potrebna restauracija žica. Pantene PRO-V 3-minutni čudo tretman "pomaže vratiti 3 mjeseca oštećenja u samo 3 minute".

Prema podacima o pakiranju: Formula Pantene 3 Minute Pro-Vitamin Treatment prodire u kosu odmah, a njeni 3x koncentriraniji sastojci za kondicioniranje stvaraju zaštitni štit protiv oštećenja. U samo 3 minute popravite kosu i zaštitite je od oštećenja.

Ispitivao sam proizvod da vidim da li stvarno obnavlja žice ni u kojem trenutku. Slijedio sam upute prema kutiji: Oprao sam kosu šamponom i regeneratorom od Pantenea. Uklonila sam višak vode, a zatim nanijela kremu, (koja ima jako dobar miris), ostavila je da djeluje 3 minute i ponovo isprala.


U samo jednoj aplikaciji počela sam osjetiti razliku na kosi, iako proizvođač navodi da je idealno nanositi barem jednom tjedno na normalnu kosu i onoliko koliko vam treba na oštećenu kosu.

Nakon uklanjanja kreme primijetila sam da mi je kosa meka i lako se češlja. Sušila sam se sušilicom kao što to obično radim i osjetila da proizvod pomaže lakše ravnanje kose, a da ne spominjem sjaj.

Sveukupno sam odobrila proizvod. Samo mislim da bi ampula mogla biti veća jer 15 ml možda nije dovoljno za one s dugom kosom.

Wash Day With Pantene | Intense Rescue Shots on Natural Hair (Prosinac 2021)


  • Ruke i noge
  • 1,230