Prozirna šminka

Tko je rekao da šminka mora imati sjaj da bi bila lijepa? neprozirna šminka Dokazalo se da dosadan i potpuno dosadan finiš također može biti šik.

mat šminkakao što je poznato, zauzela je svoje mjesto među trendovima i obećava da će se istaknuti na policama kozmetičkih prodavaonica. Budući da ima neutralnu i suhu teksturu, može se koristiti u bilo koje doba, dan i godišnje doba.


Suprotno onome što neke žene misle, the učiniti neprozirnim Ne ostavlja lice potamnjelim i blagim. Razlika ove vrste šminke je u tome što kožu ostavlja baršunastim dodirom i uljepšava ljepotu kontrastima između boja.

Mnoge su marke uložile velika ulaganja u napraviti matproširujući dosadan učinak na razne proizvode. Uz ruž za mat efekt, sada sjenila, rumenila, kompaktna, pa čak i podloga mogu imati mat efekt.

Da ne spominjemo temeljni premaz, mat pre-temelj koji priprema lice za dobivanje šminke, smanjuje masnost, minimizira vidljivost pora, bora i drugih sitnih nesavršenosti, ostavljajući kožu homogenijom i popravljajući šminku duže.

Iako je a dosadna šminka, potreban je zdrav razum da biste odgovarali pravim nijansama. A da biste imali zavidnu šminku, savjet je kladiti se na mekše boje ruža i sjene za svakodnevni život te jače i upečatljivije nijanse za sofisticiraniji izgled.

DIY Makeup Hacks! Makeup Tutorial with 10 DIY Makeup Life Hacks for Beginners (Siječanj 2022)


  • Šminkajte
  • 1,230