Naljepnice za nokte

Ako ste dio tima žena koje vole da svoje nokte uvijek čine lijepima, ali ne dobivaju ni najmanju četkicu, naljepnice za nokte možda je idealno rješenje.

Za razliku od naljepnica, koje su samo za ukrašavanje, naljepnice ispunjavaju cijeli nokat pa mogu zamijeniti lak za nokte.


Pored modnih boja, naljepnice za nokte Mogu se naći i u ukrašenim i cvjetnim verzijama, životinjskom tisku, s polka točkicama, sa svjetlucavima, s aplikacijama rhinestona, francuskim stilom, metalnim tonovima.

Praktični su, lako se nanose, ne zaprljaju i ne stvaraju nečistoću. Još jedna prednost naljepnice za nokte Za sušenje nije potrebno vrijeme, kao kod uobičajenih lakova za nokte. Samo zalijepite i gotovi ste, ništa ne mirite nekoliko minuta, zabrinuti se da ne naletite na bilo što kako ne bi došlo do usitnjavanja i udubljenja laka za nokte.

Kako lijepiti naljepnice za nokte?

u nanesite naljepnice na nokte Nema tajni. Prvi korak je oguliti naljepnicu i nanijeti je izravno na nokte, koji bi trebali biti čisti i suhi.

Primjena naljepnice za nokte Zahtijeva malo strpljenja i čvrstine u rukama prilikom nanošenja i podešavanja ljepila. Da biste uklonili suvišna ljepila, upotrijebite vrlo mekanu datoteku za nokte kako biste nježno potamnili dok se "ne ostatci" uklone.

Kako koristiti naljepnice za nokte (Siječanj 2022)


  • Ruke i stopala, nokti, ukrašeni nokti
  • 1,230