Muški satovi za žene

satovi koriste se više kao dodaci nego za vlastitu funkcionalnost. Danas na tržištu postoji mnogo modela različitih oblika, materijala i boja koji zadovoljavaju bilo koji stil.

Stilisti širom svijeta usvojili su The satovi kao modni instrument koji odgovara različitim odijelima i prigodama. Žene koje prate modne trendove i vole nove stvari počele su ulagati u najmodernije i sofisticirane modele satova sve dok ne prodru u muške modele.


Uz velike, velike narukvice s jakim crtama, muški satovi usvaja ih nekoliko žena kao njihov omiljeni pribor za zglobove.

Nekoliko je marki uživalo i lansiralo kolekcije proizvoda muški satovi za ženeali s manje teškim osobinama. Dakle, izgled nije baš opterećen.

Modeli od unisex satovi Oni su također traženi, i muškarci i žene se stječu bez straha.


Narukvice maskuliniziranih satova koji su se široko koristili na ženskim zglobovima nalaze se u materijalima poput tamne boje kože i srebra. Za one koji se vole usuditi još malo, tu su najupečatljiviji satovi s odvojenim rukama i obojenom pozadinom.

Prilikom odabira sata potražite komad koji vam odgovara. Na tržištu postoji nekoliko opcija s najmodernijim, sofisticiranijim i sportskijim modelima. Na vama je da odaberete koji vam najbolje odgovara vašem stilu. Kladite se na naj diskretnije boje i modele za odvažnije kombinacije i na više diferencirane modele za osnovne proizvode.

To vrijedi spomenuti maskulinizirani satovi Prevelike veličine na kraju daju vrlo težak izgled kada ih nose žene. Stoga pri odabiru sata trebate dokazati i provjeriti odgovaraju li vam veličina i model. Sjajan savjet kako biste malo probili maskulinirani stil i dali pomalo ženstven dodir izgledu je nositi neke narukvice pored sata.

12 stvari koje MUŠKARCI nose, a ŽENE obožavaju !! (Siječanj 2022)


  • pribor
  • 1,230