Šminka da izgleda mlađe

Postoji nekoliko trikovi šminkanja koju žena može iskoristiti u svoju korist za pomlađivanje nekoliko godina. Međutim, najvažniji savjet koji bi žene uvijek trebale slijediti je da je briga o koži glavni čimbenik koji utječe na njihovu ljepotu i mladolikost.

Uvijek koristite kremu za sunčanje, pijete puno vode, jedite uravnoteženu prehranu i vježbanje pomažu u održavanju lijepe kože, ali šminka također može pridonijeti i ojačati prirodnu ljepotu zrelih žena.

Ostaviti kožu vrlo lijepom, smanjiti znakove starosti i kladiti se na čistu šminku, bez pretjerivanja, prvi je korak da ostanete s mlađe lice.


Baza i korektor

Žene starije od 40 godina treba upotrebljavati korektor s oprezom da ne naglašava bore i druge znakove starosti.

Kremaste baze dobro prekrivaju vaše lice i ako nemate tamne krugove i nesavršenosti, možda čak nećete trebati koristiti sredstvo za korekciju. Zapamtite da je ideal učiniti da koža izgleda što prirodnije.

Prije nanošenja šminke provjerite je li koža njegovana i hidrirana kako se ne bi ispucala.


Lagana koža

Korištenje dosadnog iluminatora na određenim dijelovima lica daje vašoj koži mlađi i privlačniji izgled Pomladite se samo pravilnim šminkom, Iluminator treba nositi na nosu i ispod obrva, podižući pogled i čineći vaše lice živahnijim.

Cvjetajte sasvim točno

Ružičasta, breskvasta, trešnja ili narančasta rumenila čine da vaše lice izgleda zdravije, a koža svježijom. Treba ga proći u središtu jagodica, bez puno zahvatanja strana.

Maskara za ljepše trepavice

Tijekom godina trepavice postaju slabije i tanji, pa je važno istaknuti ih šminkom. Maska za trepavice produžuje i daje više volumena trepavicama, što vam daje mladalački izgled, Preferirajte maske za trepavice koje nisu vodootporne kako biste spriječili pucanje trepavica tijekom uklanjanja.

ruž

Svjetlije nijanse ruža za usne ostavljaju mladoliko lice, Izbjegavajte gole i svijetlo tonirane ruževe kako ne biste imali izbrisano lice. Preferirajte ružičaste tonove, koraljne tonove, narančaste i crvene.

Zlatni vrh

Najvažniji čimbenik kada je u pitanju šminka da izgleda mlađe To je kontrola. Ne zloupotrebljavajte šminku da ne dajete lice maskirano i karikirano, jer bi to učinilo nekoliko godina duljim, a ne manje. Ako imate 40 godina, izbjegavajte pretjerivati ​​i imajte na umu da ono što je važno jest da vaše lice izgleda zdravo i prirodno i sakrije one bore koje vas toliko muče.

Praktična žena - Kako da izgledamo 10 godina mlađe pomoću šminke? (Siječanj 2022)


  • Šminkajte
  • 1,230