Savjeti za šminku traju u ljeto

Čak i u vrućim danima, koja žena ne voli uvijek biti lijepa i s besprijekornom šminkom? Ljeti je normalno da bude previše lijeno nanositi proizvode na lice, jer se ne učvršćuju jako dobro i tope se uz znoj, ostavljajući kožu sjajnom i izgledaju neuredno.

Međutim, samo nekoliko trikova i korištenje pravih proizvoda kako bi šminka ostala netaknuta do kraja dana. Slijedite neke Savjeti za šminku traju u ljeto i uvijek budite lijepi i blistavi.


Glatka koža

Da biste se borili protiv viška ulja i zadržali šminku na licu, prije nego što počnete šminkati, nanesite kvalitetan temeljni premaz na cijelu kožu, kapke, pa čak i na usta.

Proizvod osigurava baršunasti izgled, prikriva proširene pore i čini da trajanje duže traje. Nakon temeljnog premaza, temelj se može nanijeti na ravnomjernu kožu lica i sredstvo za umivanje, kako bi se omekšali tamni krugovi i tragovi.

Dugotrajni proizvodi

Za dane intenzivne vrućine, d? Voda je najbolja jer dugotrajno djeluje i ne zamagljuje kožu. Izvrstan savjet za one žene koje ne puštaju šminku ni na plaži. Kladite se na dugotrajne proizvode kako u pripremi kože (baza i korektor), tako i na masku za trepavice, olovku i ruž.


Baršunastog izgleda kože

Da biste osigurali baršunastu kožu duljeg izgleda i kontrolirali masnost, radije koristite proizvode u obliku pudera (sjenilo, rumenilo, puder), a ne verzije krema.

Ako želite još prirodniji i laganiji izgled, mineralna šminka je najbolja opcija, posebno za sprečavanje pojave mitesera i prištića na koži. Jedan trik za sjenilo i sredstvo za umivanje koje duže ostaje na koži je prskanje prašine specifičnom četkom na kapcima.

Ruž x šareni sjaj

Ljetna šminka trebala bi biti živopisnija i šarenija. A kako bi vaše usne izgledale lijepo, preferirajte kremasti ruž, koji se lako dodiruje i vlaži usne. Izbjegavajte obojeni sjaj onoliko koliko je vruće vruće opasno rastopiti se i ostavljati mrlje na ustima.

Kontroliranje masnoće

U danima nepodnošljive vrućine, kada jedva možete spriječiti znojenje i kontrolirati masnoću lica, uvijek je dobro imati ručke protiv blještavila. Proizvod je specifičan za uklanjanje samo viška ulja bez uklanjanja šminke s lica. Nanesite dodirivanjem kože, posebno u T regiji (čelo, nos i brada).

Savjeti i trikovi za dnevni make up - 50+ (Siječanj 2022)


  • Šminkajte
  • 1,230