Savjeti za šminkanje i trikovi za zrele žene

Vremenom, znakovi starenja kože Oni nastaju. Koža je opuštena, izrazne linije su izraženije, pojavljuju se bore, izgled je umorniji. Šminka koja prati žene u različitim životnim fazama također služi kao saveznik maskirati znakove starosti, Samo koristite neke savjete i trikove.

Tajna šminka za zrele žene Sakriva linije izraza i čini lice svjetlijim i mlađim, ali ne pretjerujući.


Da biste primili šminku i učinili kožu uvijek lijepom, trebate koristiti hidratantna sredstva. Kreme na bazi dimetilaminoetanola (DMAE), sredstva za pojačavanje kolagena koja pomaže da se istežu regije poput kontura očiju, usana, vrata i lica, najprikladnije su.

Sredstvo za korekciju treba nanositi samo na mrlje i nesavršenosti i namazati se po cijelom licu, nakon čega treba dobiti lagani osnovni premaz na ton kože.

Compact je veliki negativac šminka za zrele žene, Kada se nanese na cijelo lice, to čini znakove izraza još vidljivijim. Stoga ga treba nanositi uz pomoć određenog kista i to samo u T regiji, koja obično ima višak sjaja.

šminka trik za zrele žene, koji služi za preusmjeravanje pozornosti od bora, je isticanje ostalih dijelova lica. Istaknite obrve primjenom malo smeđeg ili sivog sjenila uz poštivanje vašeg dizajna. Zatamnite unutarnji kut oka jakim tonovima i konturu očiju nježnijim bojama poput bež i smeđe.

Izbjegavajte prozirne i svijetle sjene, opredijelite se za boje s najočitijim efektom. Za zdraviji izgled nježno položite rumenilo na najvišu točku vaše jagodice, a na usnama koristite kremaste ruževe nježnijih tonova poput nijanse i svijetlo ružičaste boje.

Savjeti i trikovi za večernji make up - 50+ (Siječanj 2020)


  • Šminkajte
  • 1,230