Znati različite metode sunčanja

Nedostatak vremena za odlazak u klub ili ne za život u blizini plaže više nisu izgovor za to da ne ostanete u boji ljeta. Da bi privukli sve više kupaca, kozmetičke ordinacije nude različite metode tamnjenja za one koji žele imati zlatno tijelo bez sati izlaganja suncu. Među njima su najpoznatiji samotamnila, mlaznice i kapsule za tamnjenje. Saznajte više o svakom od njih.

Samostalci

autobronzeadores Oni su sigurna i učinkovita metoda, ali i praktičnija. Losioni se lako mogu naći u kozmetičkim trgovinama ili čak ljekarnama. Proizvod ne nanosi štetu zdravlju, osim osobama alergičnim na sastojke formule.


Za upotrebu samo nanesite malu količinu proizvoda na kožu i pričekajte vrijeme naznačeno u uputama za pakiranje da biste provjerili rezultat. Budući da se radi o kremi, mnogim ženama je nepotrebno koristiti kremu za sunčanje, što je velika pogreška.

Važno je nastaviti se zaštititi od sunca čak i upotrebom krema za samotamnjenjeOsim izbjegavanja gnjavaže opeklina, to je i način da se spriječi prerano starenje, pa čak i rak kože. cijena samotamnjenja kreće se od 15 do 60 dolara.

Jet štavljenje

Djeluje kao bojenje kože, sposobno pretvoriti zlatnu boju samo uz primjenu DHA (dihidroksiacetona), istog aktivnog sastojka kao i samoplastičari. To je jedna od najprikladnijih opcija jer ne predstavlja rizik za zdravlje.


DHA reagira sa stanicama na površini kože, stvarajući preplanuli efekt po cijelom tijelu. Prije nego što učinite jet tanning Važno je održavati kožu čistom i pilingom, brijati tijelo dan ili dva prije postupka i nakon što ga učinite, ne koristite kreme, šminku ili dezodorans.

Trajanje učinka varira ovisno o tipu kože, ali obično do dva tjedna, uključujući oznaku bikinija. cijena mlažnjaka može se kretati od 80 do 180 dolara.

Kapsule za tamnjenje

Kapsule za sunčanje još su jedna mogućnost da ljeti ostavite boju kože. Mogu se izrađivati ​​bez rukovanja ljekarnama, ali za kupnju vam je potreban recept. cijena kapsula za tamnjenje iznosi od 150 do 200 dolara mjesečno.


Komponenta kapsule za tamnjenje To je beta karoten, ista supstanca koja se nalazi u hrani naranče poput mrkve, bundeve, repe, papaje, manga.

Pogoduje proizvodnji melanina koji je u velikoj mjeri odgovoran za pigmentaciju kože, a također štiti od djelovanja UVA / UVB zraka. Važno je zapamtiti da ni uz uporabu kapsula ne smijete napuštati kremu za sunčanje.

Komora za sunčanje

solarije Godinama su bili vrlo uspješni među ženama, ali je Anvisa (Nacionalna agencija za nadzor zdravstvenog nadzora) 2009. godine zabranila postupak. Ova metoda ostavlja osobu izloženu ultraljubičastom zračenju, što pogoduje preranom starenju i povećava šanse za karcinom.

Samopotamnjivanje tela airbrush demonstracija Novi Sad (Siječanj 2022)


  • Štavljenje, tijelo
  • 1,230