Intenzivno pulsirajuće svjetlo

intenzivni tretmani pulsirajućim svjetlom postali su miljenici časopisa ljepote i upali u ukus stanovništva. Nije ni čudo, osim pristupačne cijene pulsirajuća svjetlost To je ne izbjegavajući način da se riješite problema s kožom, sigurno, brzo i gotovo bez boli. Želite znati više?

Kako djeluje intenzivno pulsirajuće svjetlo?

Sastoji se od primjene nježnih impulsa svjetlosti na koži, što omogućava ispravljanje različitih lezija i na licu i na tijelu. Ova vrsta tretmana idealna je za uklanjanje i / ili zaglađivanje sitnih bora, lica, ruku, leđa i vrata, ispravljanje vrlo tankih žila na licu, rozaceje, starosnih mrlja, oštećenja na suncu, promjena teksture kože, tamnih krugova i mrlja. raznolika.


Kako se primjenjuje intenzivno pulsirajuće svjetlo?

Prvo, oči pacijenata i liječnika koji primjenjuju aplikaciju trebaju biti zaštićeni od svjetlosti. Potom se nanese ledeni gel na područje koje se tretira i s kože se približava kristal aplikatora.

na pulsno svjetlo, postoji kristalno priključen hladnjak koji, kada je uključen, emitira velike svjetlosne impulse. Osjećate li se sa svakim pulsom lagano? na koži koja je, na primjer, vrlo tiha i lakša od osjećaja vrućeg depilacije.

Za one s najosjetljivijom kožom postoji anestetska krema koja se može nanositi, ali rijetko je tko potreban. Nakon primjene može se pojaviti lagano crvenilo koje nestaje gotovo istog dana. Na kraju, liječnik koristi hidratantnu kremu sa kremom za sunčanje.


Također pogodno za uklanjanje dlačica?

Da pulsirajuća svjetlost To je metoda koja je pala u korist žena uglavnom uklanjanjem dlaka trajno. svjetlosni pulsi na koži Oni apsorbiraju i pretvaraju u toplinu melanin prisutan u kosi, progresivno slabeći folikule dlake, što inhibira rast kose.

Potrebno je četiri do osam sesija da ih trajno završite. Ovaj tretman mogu koristiti i muškarci bilo gdje na tijelu, uključujući i bradu.

Važno je zapamtiti da dok radite seanse ne smijete koristiti metode uklanjanja dlačica koje uzimaju korijensku kosu i sve (na primjer vosak i električni epilatori). To je zato što je učinkovitost pulsirajuće svjetlosti ugrožena jer neće naći korijen kose.


Koja je razlika u pulsiranju svjetlosti i laserskom uklanjanju dlaka?

pulsirajuće lagano uklanjanje dlačica Pokriva veće područje od laserskog tretmana, ali za lasersko liječenje obično je potrebno manje sesija (tri do šest). Ali sesije za lasersko uklanjanje dlaka su skuplje.

Je li istina da crna koža nema koristi od pulsirajućeg laganog uklanjanja dlačica?

Točno. Kako crna koža ima više melanina, tako to završava i većim kapacitetom apsorpcije svjetla, tretman pulsnim svjetlom može prouzročiti oštećenja na koži kao što su opekotine, žuljevi i promjena boje. Ali postoje iznimke, pa je vrijedno prvo razgovarati sa svojim dermatologom.

Pulsirajuća svjetlost i tretmani za foto-starenje

Shvaćaš li to photoaging u područjima koja su najviše izložena suncu, kao što su lice, krila, ruke i vrat koji imaju tamnije mrlje. pulsirajuća svjetlost Djeluje na te mrlje, uklanjajući tamnije i crvenkaste pigmente, što kožu čini više pomlađenom.

Koje su potrebne mjere predostrožnosti nakon primjene?

Nakon primjene, trebate koristiti kremu za sunčanje i možete se odmah vratiti na svoje aktivnosti. Trajanje sesije je 20 do 40 minuta.

Najvažnija preporuka je izbjegavati sunce dva do tri tjedna nakon nanošenja, zbog čega je takav tretman zimi lakši jer na hladnoću nećete ići na bazene i plažu.

Također je potrebno nakon 24 dana bez fizičke aktivnosti. Ova je pažnja nužna kako bi se izbjegla prekomjerna vrućina u regiji koja je primila pulsirajuća svjetlostjednom kad je već vruće.

Koliko god postao popularan, ne riskirajte ovaj tretman na nepouzdanim mjestima, jer možete oštetiti kožu. Prvo razgovarajte sa svojim dermatologom, ako on nema takav tretman, on će vam moći reći sigurno mjesto za brigu o vašoj koži, ok?

No+vello: IPL fotoepilacija (Siječanj 2022)


  • koža
  • 1,230