Instant zeleni sok

Svatko zna da je za osiguranje ispravnog funkcioniranja tijela, održavanje zdravlja i fit tijela potrebno zdravu i uravnoteženu prehranu. Za to konzumirajte voće i zelje Dnevno je bitno. Problem je što mnogi ljudi nemaju vremena i manje su voljni pripremiti jela bogata dobrim sastojcima i koji jamče dobru kvalitetu života.

Ali postoje neke alternative za one koji žele voditi zdraviji život čak i uz napornu rutinu. instant zeleni sok To je jedan od njih. Piće koje donosi mješavinu zdrave hrane koja se može konzumirati na praktičan i jednostavan način, a tijelu i dalje osigurava sjajne rezultate.


Zelenkasta nijansa soka dolazi od mješavine jabuke, kelja, đumbira, špinata, peršina i klorofila. Svaka od ovih namirnica ima svojstva koja su učinkovita za tijelo i čine napitak još bogatijim hranjivim tvarima. Upoznajte neke od njih:

  • jabuka: Ima vlakna koja poboljšavaju rad crijeva i surađuje u uklanjanju oteklina, jer je također diuretik;
  • kupus: Ima antioksidativno djelovanje, pa se bori protiv preranog starenja;
  • đumbir: To je termogena hrana, tj. Tjera tijelo da troši energiju tijekom probavnog procesa;
  • salse: Sadrži vitamine A i C i antioksidans je;
  • klorofila: Tvar bogata antioksidansima, također poboljšava oksigenaciju krvi;
  • špinat: Bogata je mineralima, vitaminima A i B.

Koje su prednosti konzumiranja zelenog soka?

Moćni voće i povrće mješavina Piće djeluje na eliminaciju toksina i pomaže tijelu da se ispuši, sagorijeva masnoću i bori se protiv zadržavanja tekućine, što može oštetiti zdravlje. Ovaj se napitak ne može smatrati gubitkom kilograma, ali među ostalim prednostima potiče gubitak mjera produženjem osjećaja sitosti i smanjenjem gladi.

Kako konzumirati instant zeleni sok?

Instant zeleni sok dobio je ime po njemu jer je to brzo pripremljiv prašak u prahu poput sokova kupljenih u trgovini. Uglavnom ga možete pronaći u trgovinama zdrave hrane.

Da biste konzumirali instant zeleni sok, prašak jednostavno razrijedite u količini vode koju je proizvođač naveo na pakiranju i popijte čašu dnevno.

Savjet kako najbolje iskoristiti svoje hranjive tvari zeleni sok je konzumirati piće ujutro dok još uvijek postite. Ako želite, pijte konzumirajte doručak ili poslijepodnevni međuobrok te uvijek održavajte zdravu prehranu i vježbanje. Ono što je važno, napitak se mora konzumirati u vrijeme pripreme. Inače gubi hranjiva svojstva.

Najukusniji zeleni smoothie na svetu (Siječanj 2022)


  • hrana
  • 1,230