Pribor za insekte

Sada je trend koristiti bube, mrave, paukove, zmajice i druge insekte kako bi upotpunili izgled. Ali smirite se, ne morate loviti uokolo da biste bili u modi. Kukci koji daju usta su pribor.

Uz aplikacije obojenih, sjajnih kamenja i bisera, the pribor protiv insekata Izrađene su od materijala poput srebra, zlata ili bakra, a mogu se naći u luksuznijim verzijama, kao i nakita.


Insekti su pronašli privjeske, ogrlice, detalje narukvice, broševe, naušnice, prstenje, kopče za remenje, pa čak i torbe. Modeli mogu biti u mnogim veličinama, od malih i osjetljivih do maxi i vrlo blistavih.

modni dodaci za insekte Možda se čini čudnim, ali u kombinaciji sa modernijim produkcijama dodaju zabavan preokret čitavom izgledu.

Savjet za kladiti se insetomania bez neuspjeha je ulagati u veće modele sa sjajnošću kako bi nadopunili osnovniji i noćni izgled. Svakodnevno ulažite u više napunjenih i tiskanih produkcija pribor protiv insekata manji i diskretniji.


Za korištenje prstenovi insekataModeran savjet koji je u porastu je napraviti kombinaciju različitih prstenova gotovo na svakom prstu. Kladite se na prstenove u obliku insekata i pomiješajte s ostalim modelima, super je moderan i aktualan.

Insekti se mogu pojaviti i kao detalji na vrećama.


Drveni i trendi dodaci

Dodaci za igru ​​s proizvodnjom

Dodaci za igru ​​s proizvodnjom

Diskretniji ili maxi prstenovi daju šarm rukama

Mješavina prstenova u obliku insekata može se miješati u mnogo veličina i na gotovo svakom prstu.

Ogrlice od privjesaka od insekata

Dodatci za insekte dodaju veseli izgled

Škorpion, zmaj, muha, bubamara, pauk i hrošč mogu upotpuniti izgled priborom.

Učimo nazive insekata - insekti i bube za djecu (Lipanj 2021)


  • pribor
  • 1,230