Idealna šminka za svako doba

šminka Nesumnjivo je sjajan resurs za još veće poboljšanje ženske ljepote, pogotovo ako se izrađuje prema svakoj dobnoj skupini, uvijek poštujući promjene lica i idealne nijanse koje odgovaraju različitim tipovima kože.

Šminka u 20

Gotovo sve vrste šminkanja dopuštene su onima u dvadesetim godinama, samo obratite pozornost na tragove prištića koji su u ovoj dobnoj skupini vrlo česti. 20 godina stara šminka Trebao bi predstavljati blaži pripravak i sredstvo za uklanjanje kože samo kako bi sakrio neželjene oznake na koži i završio kompaktnim u TT regiji. lica.


Rumenilo treba lagano nanijeti na jagodice. Crnokose bi trebale odabrati boje rumenila bliže vinu, brinete se mogu kladiti na narančastu i bijelu u nijansama svijetlo ružičaste.

Za oči je idealno koristiti najosnovniji i glatkiji make up tijekom dana, kladeći se na gole i svijetle nijanse, popraćene maskom za trepavice i crnom ili smeđom olovkom, bez pretjerivanja. Za noć, šminka za oči može biti malo nabijenija svjetlijim sjenilom, maskarom, olovkom i posvijetliti kutove očiju. Jedan savjet koji dodatno pojačava izgled je potez mačića na vrhu očiju ili samo zadimljen.

Šminka između 30 i 40 godina

U dobi između 30 i 40 godina ženska se koža podvrgava promjenama i znakovi starosti polako se počinju pojavljivati. Zato trebate malo paziti da ne napravite pogreške u šminkanju. Sredstvo za čišćenje i temelj treba nanositi u količini koja na koži izgleda prirodno, skrivajući samo nekoliko mrlja i izraženih tragova. Kompaktni puder treba nanositi samo na najsvjetlije regije poput nosa, čela i brade. Rumenilo treba nježno nanijeti okomito na jagodicu i bez previše opterećenja.


Vrlo šarene i kontrastne sjene više ne odgovaraju onima šminka za ženu između 30 i 40 godinaStoga je idealno kladiti se na gole tonove tijekom dana i neutralnije i intenzivnije poput smeđe, sive i crne boje za noćni izgled. Za poboljšanje izgleda treba koristiti crnu ili smeđu olovku i maskaru. Za usne je idealno kladiti se na nijanse za dan i tamniju nijansu koja će nadopuniti make up noću.

Šminka od 50 godina

Zrele žene trebaju dodatnu njegu prilikom šminkanja. Kako biste prikrili crte izraza i lice učinili mlađim, the šminka za žene od 50 godina treba koristiti na način da koža izgleda lagano.

Baza služi za ravnomjerno uklanjanje kože, a sredstvo za uklanjanje kože pomaže u sakrivanju mrlja i nesavršenosti. Tako da izrazne oznake nisu još očitije, lako je u primjeni kompaktnih, treba ih koristiti samo u regiji? T? lica gdje se višak sjaja najviše očituje

Ako su obrve previše tanke, poslužite se trikom zgušnjavanja šminkom, uvijek poštujući svoj dizajn. Kladite se na neprozirne sjene u nijansama i nježno dimljenim smeđim tonovima kako biste uljepšali izgled. Završite dodavanjem više volumena trepavicama maskarom.

Rumenilo treba nanositi od jagodica prema sljepoočnicama kako bi se postigao izgled uzdignutog lica. Probajte breskvu i losos kako biste svom licu dali mlađi izgled. Na usnama koristite kremasti ruž u nježnijim tonovima poput nude i svijetlo ružičaste.

FARMERKE za sve prilike i kako ih uklapati - MODNI predlozi (Siječanj 2022)


  • Šminkajte
  • 1,230