Kako nositi zaručničke prstenove

Izlazak, zaruke, brak? Taj mali redoslijed predanosti u vezi možda je zaboravljen dugi niz godina, ali se opet koristi već neko vrijeme. Period zaruka, koji služi društvu da nagovještava namjeru bračnog para, također je postao faza financijske i logističke pripreme za svadbenu ceremoniju i sve ono što će novi par morati imati pri ruci kada dođe veliki dan.

Da bi obveza bila službena, tradicija kaže da se koriste zloglasni zaručnički prstenovi. Ako imate pitanja o operaciji? ovog simbola, pratite sljedeće savjete i saznajte sve što trebate znati o njemu.

Što je značenje saveza?

Prema povijesti, savez predstavlja vezu? od para. Koristi se za identificiranje ugroženih ljudi i tako, barem teoretski, za sprečavanje tih ljudi? tamo.


Bez obzira na to jesu li zaručni ili vjenčani, vjenčani prstenovi se nose na prstenastom prstu jer bi, kako su drevni vjerovali, na ovom prstu žila bila izravno vezana za srce. Iako je medicina dokazala da vjerovanje nije istinito, tradicija se zadržala do danas.

Kako koristiti?

Razlika od vjenčanog prstenja do vjenčanog prstena je u tome što se prvi nosi na desnoj, dok se drugi nosi na lijevoj ruci. Ta se promjena događa, prema tradiciji, jer se na ovaj način Savez nalazi na istoj strani srca.

Mnogi parovi nose isti zaručni prsten i nakon braka samo razmjenom ruku. Međutim, to ovisi o odluci para, jer neki radije kupuju nove vjenčane prstenove.


registracija

Natpisi na unutrašnjoj strani zaručnika ili vjenčanog prstena također su po izboru mladenke i mladoženje. Dok neki odluče snimiti samo imena, drugi radije naznačuju i datum spajanja, a postoje oni koji odluče snimiti nešto potpuno personalizirano, poput na primjer simpatičnih nadimaka.

Ono što je novo za parove koji se bave tehnologijom jesu oznake: ugravirane na vanjskoj strani prstena, mogu sadržavati riječi poput ??? ili? #love? samo da napomenem nekoliko mogućnosti.

Materijal i veličine

Najtradicionalniji materijal je žuto zlato, ali postoji nekoliko drugih opcija za one koji se žele maknuti od običnog. Bijelo zlato, srebro, dragulji? usamljeno ili ne - sve se može iskoristiti. Potražite nešto što i vi i vaš partner smatrate prikladnim i što odgovara vašim financijskim mogućnostima.


Veličine moraju biti odabrane prilikom naručivanja prstenova. Ako želite svoj vjenčani prsten nositi na dan vjenčanja, sjetite se da trenutka nervoze može uzrokovati otekline i spriječiti ih da upadaju na prst.

A zaručnički prsten?

Vrlo tradicionalan u mnogim zemljama, zaručnički prsten također je postao trend u Brazilu. To je prsten s kojim mladoženja predstavi mladenku u trenutku prijedloga braka. Obično nosi ovaj prsten na lijevoj ruci do trenutka vjenčanja, kad ga proslijedi u desnu ruku kako bi napravila mjesta za vjenčani prsten.

Sjajni, dijamanti i drugo kamenje obično su izbor za ove komade, ali sve ovisi o mladoženjinom ukusu? i mladenka. Ako vam ne smeta činjenica da vaš zaručnik neće nositi ništa do dana ceremonije, zaručnički prsten može biti savršen izbor.

Pogledajte dolje nekoliko zaručničkih prstenova i upoznajte najkonzervativnije modele.

Angažirajući prsten za postavljanje Tiffany (cijena nije informirana) Tiffany & Co.

Zaručni prsten za ljubavnu kolekciju Vera Wang za 29,999,99 USD (približno 70 tisuća reala)

Jared? Galerija nakita? Zaručni prsten 499,99 USD (približno 1200 reala)

Greater Boreal Heart Ring za 1.068,00 $ po 21Diamonds

Prsten od šampanjca za R $ 3.468,00 po 21Diamonds

Zaručni prsten H. Samuel za 495,00 £ (približno 1.500 Reais)

F.Hinds zaručni prsten za 1799 £ (otprilike 5.400 Reais)

Na kojoj ruci se nosi prsten (Lipanj 2022)


  • Haljine i pribor
  • 1,230