Kako napraviti dobar dojam za prvi sastanak

prvi sastanak Uvijek je osjetljiv trenutak, ali ne mora biti i katastrofalan trenutak. Odabrali smo nekoliko korisnih savjeta kako biste znali kako ne izgledati loše na vašem prvom sastanku s mačkom.

1? Budite na vrijeme

Jedna od najneugodnijih stvari koja se može dogoditi na prvom sastanku je čekanje onoga koji kasni. Dakle, ako ne želite biti elegantan prvog dana s dječakom, zakazati dan da biste stigli na vrijeme? ni prije ni kasnije.


2? Ne pokušavajte privući previše pažnje

Još jedna mana koja može biti kobna i imati suprotan učinak pokušava se previše pokušati privući njegovu pažnju. Što se više forsirate da izgleda zanimljivo, to ga više gurate i plašite ga. Dakle, ne govori sve nagrade koje ste ikada dobili za svoju mačku.

3? Ako je večera, imajte dobre manire za stolom

Ako je vaš sastanak u restoranu, obratite se maniru stola. Ne jesti rukama ili previše nespretno. Da biste izbjegli usku suknju, izbjegavajte komplicirana jela i preferirajte nešto praktičnije i jednostavnije.

KVIZ: Na prvom sastanku ostavljate dobar dojam?


4 Izbjegavajte pretjerivanje odjeće i šminke kako ne biste postali vulgarni

Tog dana budite sigurni u izgled za koji znate da vam dobro odgovara i cijeni vaše tijelo i kladite se na laganu šminku, onu koja izgleda kao da vam nedostaje šminke (muškarci to vole).

Izbjegavajte previše očitih dekoltea, prekratke soli ili odjeće zbog koje će vas dječak vidjeti s udaljenosti od 10 km. Također izbjegavajte zloupotrebu šminke, poput stavljanja ružičastih ruža i dimnih crnih očiju (osim ako ne idete u klub, neće izgledati cool).

5? Preferirajte lagane i vesele predmete

Ni prilikom prvog sastanka ne razgovarajte o sprovodu vašeg ujaka niti komentirate krizu u Europi. Ako ova tema ne dođe lagano u razgovor, ne vrijedi ulagati u ove teške teme. Radije komentirajte ono što volite raditi, čitajući, slušajući i filmove u kojima uživate gledati. Govori o sebi i pokažite se zainteresiranima da znam i malo više o njemu.


6 Budite pristojni i izbjegavajte sramotu

Ako se tijekom sastanka dogodi nešto neugodno, poput nezgode u restoranu, nemojte biti nepristojni i opustite se. Raspucavanje i psovanje prvog dana uopće nije zanimljivo (a ne na druge datume, zar ne?). Pa što god se dogodilo, zadržite razinu.

Zlatni savjet: Budite sami!

Svi ovi savjeti bit će beskorisni ako na dan sastanka postanete netko drugi. Pokušajte prilagoditi prijedloge svojoj stvarnosti tako da tijekom sastanka ne djelujete umjetno. Zlatni ključ je pokazati svoju najzanimljiviju stranu, na prirodan način, a da pritom uopće ne želite izgledati savršeno.

Nadam se da će savjeti djelovati na vas i učiniti vaše prvi sastanak s onom još vrelijom posebnom mačkom.

Kako ostaviti idealan prvi dojam (Siječanj 2022)


  • odnosa
  • 1,230