Kako imati lijepe i meke ruke

Žena koja je uzaludna i voli biti uvijek lijepa zna važnost i brigu koju mora imati prema tijelu. zadržati hidratizirana koža Bitno je, ali postoji dio tijela koji se često previdi.

ruke Stare brže od ostalih dijelova tijela jer imaju osjetljivu kožu. Osim toga, izloženi su vremenskim uvjetima, zbog čega koža gubi elastičnost, postaje dehidrirana i pojavljuju se neželjene mrlje. Svakodnevno imamo izravan kontakt s proizvodima poput deterdženta, sapuna, dezinficijensa, među ostalim, koji ako se ne koriste s rukavicama, uzrokuju prerano starenje na rukama.


Njega kože ruku

u pazite na kožu ruku Vrlo je jednostavno, samo dva puta dnevno nanesite kremu za zaštitu faktora 15 i koristite hidratantnu kremu na bazi uree, koja pomaže u sprječavanju suhoće i starenja.

Pranje ruku sapuna na bazi glicerina, korištenje vlaživača bez ulja (također poznato kao bez ulja) i piti puno vode tijekom dana, sve su potrebne mjere opreza.

Također možete koristiti brzi i jednostavan domaći recept koji vam pomaže držite ruke lijepe i meke, Samo pomiješajte 1 žlicu zobene kaše i 1 žlicu meda i nanesite na ruke, dobro masirajući. Zatim samo isperite i provjerite rezultat.

Postoje i estetski tretmani koji pomažu da se napusti najljepša i zdrava koža ruku, Oni uključuju piling, koji ljušti površinu ruku, liječi znakove vremenskih prilika i obnavlja kožu. Da napuste ruke Uz dobru teksturu, depigmentacija upotrebom retinoične kiseline je najbolja opcija.

Točke se tretiraju pulsirajućom svjetlošću, to su zrake svjetlosti koje prolaze kroz kožu, osvjetljavaju mjesta i pomažu u poticanju stvaranja kolagena. Kako bi se smanjio natečeni izgled, cijepljenje masti pomaže pomlađivanju regije.

NEGA NOKTIJU - KAKO IMATI DUGE I ZDRAVE NOKTE (Kolovoz 2022)


  • Ruke i noge
  • 1,230