HD Makeup: Upoznajte šminku visoke rezolucije

S tehnologijom HD u televizorima sve je jasnije i detaljnije. No dok je s jedne strane novost donijela kvalitetu slike, s druge strane donijela je izazov poznatim šminkerima za lice koji se pojavljuju na malom ekranu: stvoriti makete koji može sakriti sve nedostatke, a da ne ostavi težak izgled.

Imajući to u vidu, kozmetička industrija odlučila je uložiti u šminku HD (High Definition) koja, kao što i ime govori, slijedi koncept televizijskih slika. Savršeni finiš daje iznenađujući učinak i čini kožu dostojnom TV zvijezde.


Prednosti Makeup HD-a

Temeljni premaz, podloga, sredstvo za umivanje, puder i rumenilo HD tehnologije imaju veliku moć prekrivanja i besprijekornu kožu, u potpunosti maskirajući nesavršenosti kao što su mrlje, bore, fine linije i velike pore.

Najbolje od svega je što HD šminka ne ostavlja vašu kožu napunjenim efektom, zahvaljujući ultrafinoj teksturi, brzoj apsorpciji i suhom stanju. Šminka visoke razlučivosti također ima veću otpornost od uobičajene šminke i izvrsna je za bilo koji tip kože, posebno za masnu.

Trošak šminke u HD-u je još uvijek malo visok, ali nadoknađuje prednosti. Vrijedno je uložiti još malo kako biste imali kožu sa zadivljujućim finišom.


Testirali smo Tracta HD bazu

Svi koji vole šminku znaju da je temelj za lice jedan od glavnih make up proizvoda. Služi za ujednačavanje i pripremu kože za primanje ostalih proizvoda. Razmišljajući o tome da ostavim kožu iznenađujućim učinkom, došla je šminka visoke razlučivosti.

Međunarodni brendovi koji su uložili u šminku pomoću HD tehnologije bili su vrlo uspješni. A mi Brazilci, podešeni na vijesti, morali smo pričekati neko vrijeme dok državljani nisu kupili ideju o kozmetici u visokoj razlučivosti.


Napokon, neki brazilski brendovi već su lansirali HD makeup liniju na tržište. Iskoristivši svježe vijesti, testirali smo Tracta HD hidratantnu bazu.

Formula je bez ulja i obogaćena vitaminom E. Baza je odlična, ima ultra finu teksturu, glatka je, brzo se upija i suha.

Kako imam vrlo bistru kožu, boja Tracta-evog hidratantnog temelja koji je na mojoj koži izgledao izvrsno bio je HD Clair. Pored optimalnog prekrivanja, moja je koža bila bez sjaja i baršunastog dodira.

Jedna od najvećih poteškoća za one s masnom kožom poput moje je pronalazak baze koja drži? dugo na licu. Izgleda da sam ovoga puta pogodio proizvod!

Još jedna značajna prednost Tracta HD šminke je ta što ona ne ostavlja kožu punu izgleda i skriva nesavršenosti.

LAGANA šminka za potpuno PRIRODAN izgled - idealno za školu, fakultet ili posao (Listopad 2020)


  • Šminkajte
  • 1,230