Modni i ljepotni etiket za svako doba

Trebaju li žene u bilo kojoj dobi brinuti o sebi, uvijek nanoseći kremu za sunčanje, vlažeći kožu, brinući o očima, ulažući u čistu šminku i kosu? međutim, skrb može varirati ovisno o dobi. Evo nekoliko savjeta koji će vam dati do znanja što trebate uzeti u obzir kad se pripremite u svakoj životnoj fazi.

U 20

modni: Ovo je vrijeme za odvažiti se, slijediti trendove i stvoriti neprimjetan izgled. U ovoj se dobi možete kladiti u različitim bojama, teksturama i izrezima, jer prilično sve može izgledati dobro na vama.


ljepota: Što se tiče njege ljepote u ovoj dobi, ovo je također vaše pravo vrijeme da se usudite. Kladite se na šminku u boji kao i na tamne dimne, jake ruževe, također su siguran izbor, ali zapamtite da kada su usta u očima, oči trebaju biti diskretnije i obrnuto. Kladite se na različite frizure, boje i rezove za kosu bez straha da ćete biti sretni. Međutim, budite sigurni da vodite računa i o zdravlju žica.

U 30

modni: U ovoj životnoj fazi ideal je potražiti više komada strukture i profinjenije tkanine. Trebali biste odabrati komade koji vrijede vaš tip siluete i ne ostavljaju vam se kao da ste deset godina stariji. Izbjegavajte pretjerivanje dekoltea i kratkih duljina kako biste izbjegli vulgarizam izgleda.

ljepota: Sa 30 godina više volite frizure koje dobro odgovaraju vašem licu, ne rizikujte toliko pratiti trendove krojeva i boja. Što se tiče ljepote, uzmite u obzir navike koje odgovaraju vašem načinu života, na primjer: ako imate malo vremena za brigu o svojoj kosi, radije ne osvjetljavajte i ne bojite kosu kako ne biste morali ići u salon svaki tjedan dana.


U 40. godini

modni: U pogledu mode predlaže se da preferirate klasični izgled i začinite dodatcima koji odgovaraju vašem ukusu i osobnosti. Na primjer, ako volite puno boje, možete raditi na dodacima, cipelama i torbi.

ljepota: U ovoj se dobi možda počinju pojavljivati ​​neki bijelci, tako da je vrijeme da se pobrinite za taj detalj. Preferirajte boju koja neće toliko oštetiti kosu i koja će biti praktična. Šminka treba biti lagana i uvijek sklona prirodnom, ali pažljivo kao korektor i puder kako ne bi naglasila male linije i bore.

50 ili stariji

modni: Krojenje najbolje odgovara za žene 50 i iznad ove dobi, pa su kvalitetne i dobre tkanine uvijek dobrodošle. Pribor treba pratiti izgled kako ne bi postao previše ozbiljan.

ljepota: U ovoj je dobi ideal ulagati u tretmane kako biste se pobrinuli za stanjivanje kose i mogući pad kose. Šminka treba biti lagana i minimalna kako bi lice bilo prirodno i zdravo izgledalo. Radije koristite sjajilo za usne umjesto ruža kako ne biste naglasili bore oko usana.

Praktična žena - Snežana Dakić modni i životni saveti (Siječanj 2022)


  • Kako koristiti
  • 1,230