Lažna mršavost

Biti mršav sinonim je biti zdrav, zar ne? Ne uvijek. Nema smisla biti u tijeku s razmjerima, imati oštre obline i siluetu zavisti, ali se ipak predati sjedilačkom načinu života. U tim će slučajevima pobijediti oni koji imaju višak kilograma, ali održavaju rutinu vježbanja.

Problem je u tome lažna mršavost Može predstavljati i zdravstvene rizike, kao i pretilost. Ljudi unutar normalnog raspona težine mogu razviti neke metaboličke promjene koje povećavaju šansu za karakteristične bolesti prekomjerne težine i pretilosti, poput dijabetesa, kolesterola i hipertenzije.


Još jedan vrlo čest problem lažne mršavosti je nakupljanje masti u određenim regijama tijela. To je zbog kombinacije čimbenika, uključujući sjedilački život, genetske faktore i lošu prehranu.

U žena se višak masnoće nakuplja u donjim udovima, posebno u predjelima, guzici i bedrima. Tu nastaje grozni celulit.

Stoga je lažni mršavi To su one žene za koje se čini da imaju tanko, mršavo tijelo, ali imaju kuk, lice, bedra, grčevite ruke ili lokaliziranu masnoću.


Savjeti za sprečavanje nakupljanja masti

Tajna dobre prehrane nisu čudesne prehrane koje obećavaju izgubiti nekoliko kilograma u nekoliko dana, već u preusmjeravanju prehrane. Morate naučiti jesti pravilan način da biste održali svoje tijelo zdravim i sigurnim.

Imajte na umu da nijedna dijeta ne vrijedi za sve i hrana treba biti odgovarajuća prema njihovoj rutini i potrebama.

Pravilni omjer hranjivih sastojaka u svakom obroku također je presudan, budući da se uzima u obzir i koliko nije uvijek jednake kvalitete.

Redovito obroke, u prosjeku pet do šest dnevno, svaka tri sata. Izbjegavajte višak masnoće, bježite od brze hrane, uvijek nosite praktičnu hranu za konzumaciju i pijte puno vode.

Izvođenje vježbi također je od temeljne važnosti sprečavaju nakupljanje masti, ojačati tijelo i osigurati bolju kvalitetu života. Odaberite aktivnosti koje će vam pružiti zadovoljstvo. Ako ne volite teretanu i nastavu, radije šetnju ili vožnju biciklom.

MARKO DJUROVSKI - LAZNA DEVOJKA (OFFICIAL VIDEO) (Siječanj 2022)


  • tijelo
  • 1,230