Trikovi za zgušnjavanje obrva

Obrva nije samo detalj na licu. Uravnotežuje crte i izraze, označava i naglašava izgled, pa ga uvijek treba dobro ocrtavati.

Ako vaša obrva ima nedostatke, vrlo lagane pramenove, previše je tanka ili previše tanka, vrijedno je naučiti nekoliko trikova za zadebljanje obrve šminkom. Osim što će sakriti nedostatke, ostavlja obrvu vrlo obilježenom i modernom.


Snažne osobine istaknute su na modnim revijama i super su visoke. Jednostavnim i brzim trikovima možete postići sjajan rezultat, samo pazite da ne zgusnete previše obrve.

Kako to učiniti

Za početak šminkanja potrebno je samo tanka četkica i nijansa koja je najbliža nijansi kose kako bi obrva bila što prirodnija.

Prije nanošenja sjenila natopite vrh četkice u vodi tako da proizvod postane kremast, dulje traje i okreće boju jačom. Zatim navlažite četkicu sjenilom i nanesite nježnim pokretima iznutra prema van obrve, uvijek prateći njegov oblik. Ponovite postupak na drugoj obrvi i završite tapkanjem prstima kako bi šminka bila ujednačenija.

Zgušnjavanje obrva s šminkom je modno, ali ne vrijedi pretjerivati ​​ili koristiti boju sjene vrlo kontrastnu prirodnoj boji obrve. Stoga bi se brinete trebale odlučiti za mješavinu smeđih i crnih sjenila i svjetlije nijanse smeđe ili svjetlije nijanse.

Gusta kosa za 10 sekundi - preparat Super Million Hair (Listopad 2020)


  • Šminkajte
  • 1,230