Prednosti jogurta Granola

Sladoled, kremast i potpuno hranjiv, mješavina je granola jogurt To je opcija za one koji žele osigurati zdrav život i donijeti razne koristi ljudskom tijelu.

To je način da jelovnik bude mnogo ukusniji, jer je kombinacija s prirodni jogurt osigurava više ukusa u prehrani. Zapamtite da je ova mješavina također dobra opcija kada se pomiješa s mlijekom i voćem.


Granola se obično proizvodi miješanjem pečenih žitarica poput zobi, riže, pšenice, kukuruza i raži. Pomiješane su s medom i voćem poput grožđica, jabučnih pahuljica i orašastih plodova. "Imaju antioksidacijske elemente koji pomažu koži", kaže Eduardo.

Prema nutricionistu Paolu Eduardu, jogurt također pomaže u proizvodnji protutijela, zajedno s granolom, jača imunološki sustav. "Trenutno postoje marke granola u koje nije dodan šećer, što također pomaže onima koji bi trebali konzumirati laganu hranu", komentari.

Žitarice također donose korist ljudskom tijelu općenito, jer sadrže nekoliko vitamina u jednoj porciji. "Mnogo je bolje jesti granolu s jogurtom ili voćem, na primjer, od žitarica za doručak, jer one imaju veću raznolikost žitarica, a time i veću raznolikost vitamina i blagodati za tijelo", kaže on.


I tu se ne zaustavlja. Smjesa pruža jačanje kostiju i živčanog sustava. Sam jogurt sadrži vitamin A koji je odgovoran za poboljšanje zdravlja kože, noktiju, pa čak i učvršćivanje kose. Vezana za uravnoteženu prehranu bogatu zdravom prehranom donosi intenzivne reflekse zdravlju ?, kaže Eduardo.

Za one koji imaju problema s crijevima, jogurt sa granolom također ima temeljnu važnost, jer pogoduje i crijevnom tranzitu. "Pogodan je i za one koji pate od opstipacije, jer žitarice značajno pomažu", komentira nutricionistica.

I postoji li kontraindikacija? Ne, osim za one koji imaju malo viška kilograma. "Kao i sve što želite dodati svojoj svakodnevnoj prehrani, morate pitati svog pouzdanog dijetetičara ili stručnjaka kako ga najbolje uključiti u jelovnik kako se ne bi dogodio suprotan učinak", objašnjava Eduardo. ,

Dodatak granola Kremni vitamini, koji se nazivaju smoothiei, su također dobra opcija, jer ti vitamini sami jamče kvalitetu života i potpuno zdrav svakodnevni jelovnik.? Kako su smoothiei napravljeni od voća, čovjek može odabrati volite najbolje i dodajte granolu. Za one koji imaju malo viška kilograma, prije svega, potrebno je konzultirati nutricionista kako biste provjerili koja je potrebna i idealna količina za vaše tijelo ?, zaključuje Eduardo.

Ana v kuhinji s Hoferjem: 15-minutna paradižnikova juha z jogurtovo polivko (Siječanj 2022)


  • hrana
  • 1,230