Dekoracija kuće na plaži

Živjeti u tropskoj zemlji s obalnom prugom punom bujnih pejzaža kao što je Brazil, prilično je poziv da planirate nabaviti kuća na plaži, A kako će mjesto poslužiti za trenutke odmora i odmora, ono mora biti posebno. Korištenje pravih predmeta i materijala može napraviti razliku u uređenju kuće na plaži. Pogledajte naše savjete.

Prošli su dani kada uređenje kuće na plaži Bio je sinonim za motive poput školjki, sirena i slično. Međutim, ključne su svijetle boje. Sjene plave i zelene boje uvijek su dobar izbor boja uređenje kuće na plažijer nalikuju moru. Bijela i bež boja također su savršeni za diskretni dekor.


Prilikom odabira tkanina za pokrivanje sofe i fotelja važno je voditi računa o toplini i morskom zraku. Najbolje je koristiti materijale koji ne kvare vlagu i lako se čiste i održavaju. Tretman hidroizolacije također je važan za očuvanje tkiva.

kuća na plaži treba biti prozračan i svijetao. Zato na zavjesama koristite lagane i prozirne tkanine, tako da će okruženje biti sunčano.

Praktično je nemoguće spriječiti vlagu iz zraka pomiješanu sa prstohvatom soli, pa izbjegavajte željezni namještaj koji lako hrđa. Dajte prednost plastici ili drvu.


Za podnice koristite materijale koji se lako čiste. Kladite se na posuđe koje dobro čini takvu okolinu.

U vanjskom području grada kuća na plaži, balkon bi trebao dobiti posebnu pozornost. Raštrkane viseće mreže i živopisno obojeni zidovi čine atmosferu veselijom i ugodnijom. Namještaj može biti izrađen od drveta, s dobrim slojem nautičkog laka za trajnost ili od sintetičkih vlakana, materijala koji duže podnosi morsku klimu.

U blizini bazena postavite stolove s suncobranima. Prostor za rekreaciju mora imati klizni pod za sprečavanje nezgoda.

ČIŠĆENJE APARTMANA NA MORU (Siječanj 2022)


  • dekoracija
  • 1,230