BB krema za kosu novo je izdanje Inoara

Inoar je nedavno dao savjete i tragove da se uskoro na tržištu pojavi nešto novo i napokon je stigla ova vijest. Marka će se lansirati na tržište BB krema, a ne radi se samo o proizvodu, već o cjelovitoj liniji multifunkcionalnih proizvoda, kao i o poznatim BB kremama za lice.

Linija ima visoku tehnologiju, s kombinacijom biljnih sastojaka ekstrahiranih iz babassu, kokosa, makadamije i masline. Kreme su bogate masnim kiselinama koje pružaju zaštitu, mekoću, obnavljanje i intenzivan sjaj žicama, s restorativnim djelovanjem u svim proizvodima linije, osim Omega 6, 7 i 9 koji su pojačavači obnove, regeneracije, sjaja, hidratacije i mekoću.

Kao i svaka BB krema, i kreme imaju više funkcija i brinu o kosi istovremeno pružajući čvrstoću i elastičnost, mekoću, sjaj, vlaženje, vlaženje, kontrolu friz, UVA i UVB SPF, oštećene regeneraciju kose i borbu protiv starenja kose. Proizvodi imaju i termoaktivno djelovanje i propadanje. Izdanje bi se trebalo uskoro dogoditi, pričekajte više vijesti o prodaji BB Cream Hair Inoar.

FAVORITI I PROIZVODI KOJI MI SE NE DOPADAJU: maj 2019. (Svibanj 2022)


  • kozmetika
  • 1,230