7 savjeta kako se probuditi osjećajući se odmarano

Uzmi jednu dobar noćni san Važno je napuniti raspoloženje, raspoloženje i suočiti se sa svojim svakodnevnim životom. Ali to nije uvijek moguće. Problemi na poslu, kod kuće, užurbana, užurbana rutina, između ostalih razloga, mogu vam završiti krađu sna. Sljedeći dan, osim što se bavimo tamnim krugovima, moramo živjeti i s neugodnim osjećajem umora.

Ako se suočite s tim problemima, možda je došlo vrijeme da promijenite neke navike i uložite u druge da bolje spavaju i da se spremnije ustanu. Za pomoć smo odabrali 7 savjeta kako se probuditi osjećajući se odmarano.


1. Spavanje do 8 sati u noći ključan je savjet za one koji se žele probuditi odmorni i dobro raspoloženi. Planirajte pravo vrijeme za spavanje i pokušajte se držati dnevnog ritma. Pokušajte leći u udobnom položaju i uvijek odaberite dobar jastuk, madrac i prekrivač da biste imali dobar noćni san.

2. Da biste se osjećali opuštenije, okupajte se prije spavanja, poslušajte mirnu glazbu, dobro se pročitajte. Izbjegavajte da kasno ostanete pred televizorom ili računalom.

3. Izbjegavajte pića s puno kofeina, alkohola i vrlo kalorične hrane. Odlučite se za lakšu, zdraviju hranu za večernje obroke.


4. Da biste stekli više vremena za buđenje i izbjegli brinuti rano, noć prije odvajajte odjeću, pribor, obuću, šminku i pripremite materijale koje ćete trebati koristiti.

5. Dobra organizacija i čistoća sobe također pridonose dobrom noćnom snu i dobrom raspoloženju pri buđenju. Jedan savjet je organizirati svoju sobu u skladu s Feng Shui-om kako bi se uravnotežile energije i vibracije okoliša.

6. Izmjena zvuka budilice za ugodnu glazbu je također druga savjet da se probudite osjećani odmarani.

7. Zaboravite nevolje i cviljenje barem u mirovanju. Prije spavanja pokušajte misliti samo na pozitivne stvari zbog kojih se osjećate mirno i odmarano. To pomaže da se dobro naspavate i slatke snove.

Dzień Świra. 2002. Polska komedia. Cały film. Subtitled. (Siječanj 2022)


  • blagostanje
  • 1,230