64 cvjetne tetovaže kako biste se nadahnili i odabrali svoju

Cvijeće je vrlo popularan dizajn kada je u pitanju tetoviranje, bilo da je riječ o onima koji više vole male i osjetljive tetovaže ili onima koji se klade na velike dizajne i vidljivija mjesta.

Cvjetovi se vide i pamte kao simboli nježnosti i ženstvenosti, a nalaze se u različitim oblicima i stilovima, ovisno o osobnom ukusu. "Najviše tetovirano cvijeće su ruže, suncokreti, božur i cvjetovi cvijeća općenito", kaže umjetnica za tetoviranje Mabi Areal.

Cvijet lotosa, koji ima vrlo duhovno značenje, također je vrlo popularan. Međutim, cvijeće ne mora postojati u prirodi da postoji u tetovažama: "I ja volim izmišljati cvijeće, pa to često radim, a klijentima se sviđa ideja." Komentira tattoo umjetnik.


Za one koji vole dati značenje tetovažama, Mabi komentira da ljudi često pripisuju cvijeće voljenim članovima obitelji. "Ja sam, kao jedan, napravio jedno u sebi da svaki cvijet znači člana moje obitelji i dragih ljudi, jer je moj djed prije smrti imao vrt u stanu u kojem je živio, a ja sam ga napravio za njega."

Što se tehnike tiče, sve ovisi o osobnom ukusu i mogućnostima kojih ima u izobilju. Za one koji žele vrlo osjetljivu tetovažu, na primjer, Mabi preporučuje: "U crnoj i sivoj boji, sa sjenama napravljenim tankom iglom, vrlo je osjetljivo." Mogu se koristiti i druge tehnike poput pointilizma, akvarela, realizma i geometrijskog dizajna. Evo izbora fotografija za nadahnuće i spremanje kao referenca za vašu tetovažu:

Pročitajte i: Tetovaža cvijeta Lotusa: upoznajte značenje i nadahnite se


Nježne cvjetne tetovaže

Pune šarma i nježnosti, ove su tetovaže super ženstvene i mogu se izrađivati ​​na diskretnijim mjestima. Zapamtite da osjetljive tetovaže ne moraju nužno biti male, mogu biti i veće i napravljene tankim potezima.


Upečatljive cvjetne tetovaže

Šarene, crne i sive, akvarele i vrlo upečatljive. Ovo su nevjerojatne mogućnosti tetovaže za žene koje se ne boje usuditi.Rose tetovaže

Ruža je možda najklasičniji cvijet, međutim, tetovaže s ovim cvijetom također mogu pobjeći od običnih. Mogu imati različite tehnike i boje koje ne postoje u prirodi, ali mogu postojati u prekrasnoj tetovaži.
Prilikom izrade tetovaže imajte na umu da je ovo vrlo važan izbor, pa je ključno da dizajn zadovoljava vaš ukus i da odabrani profesionalac ispunjava vaša očekivanja. Cvjetne tetovaže svestrane su, bezvremenske, a ako je tetoviranje cvijeta vaša želja, zasigurno ćete pronaći dizajn i tehniku ​​koji su pravi za vas.

Pocoyo 64 Novi na planeti (Listopad 2020)


  • Koža, tetovaže
  • 1,230