6 stvari koje možete kupiti rabljene

Tržište rabljeni proizvodi postala je popularnija s danom. Kupnja dijelova koji je nekad bio u vlasništvu nekog drugog više nije samo u dobrotvorne svrhe, već i zbog toga što se financijski isplati, a nije svaki rabljeni dio oštećen i treba ga odbaciti.

Evo šest vrsta proizvoda koje možete bez straha kupiti rabljene rabljene, sve dok slijedite neke preporuke. Provjerite.


1? automobili

Kupnja rabljenog automobila može biti dobra opcija jer je amortizacija ove vrste dobra vrlo velika ako usporedite automobil kupljen 0 km i isti godinu dana kasnije. No, ne preporučuje se kupnja vrlo starih automobila ili vozila s više kilometara korištenja, jer mogu predstavljati probleme i na kraju biti skuplja.

Automobil star godinu dana može se smanjiti za čak 20%, ali pazite na kilometražu i istražite uvjete u kojima se automobil nalazi i pokušajte bolje upoznati svog bivšeg vlasnika prije kupnje.

2? vrećice

Kupnja u štedljivoj trgovini, ako je u dobrom stanju, odlična je opcija za one koji žele drugačiju torbu bez previše trošenja. Trgovina trgovinama omogućila je čak i onima koji si ne mogu priuštiti trošenje pretjeranog novca da imaju dizajnersku torbu. Zbog toga je vrijedno pogledati štedljive prodavaonice na mreži i u vašem gradu. A zašto ne biste razmijenili rabljene torbe s prijateljima? Ovo je još jedna zanimljiva opcija.


3? nakit

Nakit se također može kupiti nošen jer se obično dobro čuva, a kada ne, lak čini da izgledaju novo. Uz to, cijena rabljenog nakita mnogo je povoljnija od novog. Također možete razmijeniti neki osvojeni nakit koji vam se nije svidio za onaj koji odgovara vašem ukusu.

4 Stvari za bebe

Odjeća, obuća, krevetić i kolica su predmeti koje možete kupiti i prodati ono što kupujete novo. Ti se predmeti obično koriste kratko vrijeme i brzo ih zamjenjuju drugi zbog rasta djeteta. Pa kad saznate da ste trudni, istraživačke prodavaonice koje prodaju te rabljene predmete i razgovaraju s prijateljima da ih kupuju od onih koji imaju djecu.

5? namještaj

Rabljeni namještaj može se smanjiti za do 80% u odnosu na novi namještaj. Vrijedno je potražiti prodavaonice rabljenog namještaja, jer uvijek možete imati onu koja je u dobrom stanju i koja odgovara onome što trebate. Još jedna opcija za one koji žele uštedjeti novac je kupovina vitrinskog namještaja? Novi su i puno jeftiniji od namještaja na zalihama.

6 odjeća

Rabljena odjeća također je puno jeftinija, a odjeća je jedan od najlakših predmeta za rabljenu ili novu odjeću. Ako uzmete u obzir odjeću za zabavu, onda je preporuka da kupujete rabljenu ili iznajmite, nakon što često nećete nositi isti komad. Tijekom kupovine provjerite stanje odjeće, provjerite je li šavovi i dalje čvrsti i da odjeća ne sadrži mrlje ili male suze.

Da vam ne uvale krša: SAVETI ZA KUPOVINU POLOVNJAKA (Siječanj 2022)


  • Karijera i financije
  • 1,230